Alle de valg

Puuuuuuuuha. Jeg synes livet er hårdt for tiden. Min dejlige kæreste og jeg har lige købt hus sammen. Selvom det ikke er det vilde håndværker tilbud og der reelt ikke er så meget ombygning igen. Det er faktisk kun taget der skal skiftes og så skal der jo ellers bare shines lidt. Der skal jo lappes lidt rundt hist og her, males, gøres ordenligt rent og der er nogle ting der skal sættes i orden i haven og træværket i carporten skal males. Men helt seriøst ikke noget vildt.

Jeg synes stadig bare der er meget. Vi har heldigvis bare taget ferie begge to så vi kan holde arbejds/slave lejr for både os og vores venner. Sådan er det vel bare. Der er bare lige pludselig mange beslutninger der skal tages. 

 

Hvor meget vedligeholdelse gider jeg egentlig?

Den største beslutning er helt sikkert hvilken type tag vi skal have. Jeg har altid troet at der var to typer, røde og sorte tegl. Der tog damen fejl igen. Så lige nu sidder jeg og overspringshandler i stedet for at gå ud og deltage i tag samtalen med kæresten og resten af hans tømmer venner. 

Alle de valg

Kæresten vil selvfølgelig have de der fine tegl, i sort. Det er flot men det holder bare ikke så længe som andre typer tag. Jeg har googlet lidt og zinktag som indrømmet måske ikke er helt så fine holder min i 50 år og ofte uden problemer i 100 år. Det synes jeg bare er en faktor der skal tages i betragtning når man alligevel skal investerer ret mange penge i sit hus. Det er helt underligt at sige det. Mit hus. Jeg ved godt det er banken der ejer det men alligevel det er vores hus. 

Faktisk kan zinktage osse males. Jeg ved godt det er utraditionelt men det kunne måske væreret fedt at vælge en helt anden farve end de der almindelige kedelige farver man altid ser. Vores hus er alligevel kalket, godt nok hvidt. Men vi kunne jo bare gå amok i farver. Ligesom syd på eller i syd Amerika. Jeg ville da ikke have noget imod at have et grønt tag. Jeg får den nok bare ikke sådan lige solgt. Hvis jeg får den her tagtype i sort så er jeg nok heldig.