4999 for fed familie iSUP

Vi kører lige nu med et super tilbud på vores wave-dygtige oppustelige familie SUP for kun 4995kr komplet og med fri fragt i DK (normalpris 6495). Grafikken er den klassiske kitesurferen.dk grafik som vi lavede i forbindelse med kitesurferens 15 års jubilæum 🙂
Bølge video:

Den kommer komplet med trolley-taske så den er nem at transportere og have med på rejsen, med god plads til alt tilbehøret der også følger med: Alu pagaj, kvalitetspumpe med manometer og reperationsgrej.
Den 6″ tykke SUP er over dobbelt så stiv som de billige 4″ SUPs som man kan finde i biltema o.l. Det betyder at den er stiv nok til at du kan fange selv store bølger på den, eller mindre bølger med op til et par unger siddende omme foran. Den er designet specifikt til at være nem at fange bølger med og har et kraftigt kick i næsen så den ikke dykker. Den har 4 finner, hvoraf 2 af dem er store og har godt bid så du kan skære på bølgen og få et længere ride. Dette er også en fordel når du skal fange bølgen da den holder retningen imens du padler og dermed ikke skal skifte side. Det er en kvalitets-SUP lavet på samme fabrik som mange andre store mærker (eks. Mistral) men den er designet specifikt til en dansk surffamilies behov og kan bruges til både cruising og bølger. Den er testet grundigt i Karibien vinteren over har vist sit værd som en super nem og sjov SUP. Det har aldrig været nemmere at fange en bølge, 2-3 tag og man er afsted med bølgen og det gode glid gør at du kan fange den glossy bølge længe inden den bryder.
Drone video:

Her kan du læse mere om den fra Xboard.dk hvor du også kan bestille den. OBS vi har kun 4stk tilbage

Vores wave-egnede oppustelige familie-SUP er specialdesignet til dig der vil have en SUP der kan det hele. Den er lavet i den tykkelse (15cm) der skal til for at være stabil i bølger og den har et 4-finnet setup der giver bedre manøvreegenskaber på både fladt vand og i bølger. Vi har udviklet den over nogle omgang og givet den masser af kick i næsen, så man nemt kan ride bølger med ungerne ombord uden at risikere at snuden dykker. Og der er snore til en taske hvis man vil på langfart.
Denne oppustelige SUP er lavet i høj kvalitet og er meget stiv og stabil. Den kommer med kommer med kvalitetstilbehør i form af en god og solid pumpe med manometer, en god justerbar pagaj der kan deles i tre samt en solid taske så man også kan rejse med SUPen.
Denne oppustelige SUP findes også i en version med mulighed for montering af windsurf-børnerig (merpris 500kr, begrænset antal).
Kontakt os gerne for mere info.
længde: 300cm
bredde; 85cm
tykkelse: 15cm
Volumen: 200 liter
N.B. En oppustelig SUP på 15cm i tykkelsen er typisk over dobbelt så stiv som en oppustelig SUP på 10cm i tykkelsen. En oppustelig SUP på 15cm i tykkelsen koster typisk mellem 8 og 10.000kr, så med denne SUP får du virkelig god værdi for dine penge og den kan på ingen måde sammenlignes med de bløde billige SUPs der er kommet på markedet fra 3-4000kr

Related Articles

Responses