9995 carbon foil+board – Dansk Design!

Kun 9995kr for Carbon foil og Carbon board! Hos danske Futurefoilz er vi klar til 2018 sæsonen og vi lægger ud med med et brag af et tilbud som er begrænset. Du får den ekstremt velsejlende dansk designet full-carbon foil “Futurefoilz Zero” med manøvredygtige freeride vinger (større custom vinger eller custom race vinger er også muligt, kontakt os for mere info). Carbon masten er massiv og ekstremt stiv og responsiv og vores foilboards har shape-detaljer som mange andre foilboards ikke har og de fungerer godt og er meget alsidige og nemme at sejle på.
De 4 boards der kan vælges imellem er den lime/gule carbon Xcellerator “MOD” 130×44 Freestyle, den orange carbon Xcellerator “Hyper” 140×44.5 Freerace, den grå Carbon Xcellerator 145×46 Freeride eller Foil/Wave FlashFoil 5´2″foil/wave covertible med flot træ-dæk og bund. Dette board er både er et fantastisk bølgeboard og et velfungerende foilboard og der følger finnner med samt en plug til foil boksen.

Helt komplet foilpakke:
På tilbehørssiden får du også det hele med:
3 letvægtsfodstropper, strikket “sok” til boardet, vinge lommer til forvinge og bagvinge samt rejsetaske til foilen så den nemt kan pakkes ned og smides i din boardbag til rejsen.

Futurefoilz Zero er en foil hvor der er lagt vægt på sjov og manøvreegenskaber i kombination med god performance. Foilen har nogle meget unikke egenskaber med en speciel form for wash-out i forvingen som giver et meget blødt stall. Derudover er vingens Dihydral med til at give god stabilitet og at foilen tracker godt i sving og vendinger. Foilens geometri med masten placeret længere tilbage end de fleste andre foils på markedet medvirker i samspil med de andre features til at foilen har en meget naturlig måde at dreje på. Drejer du dig ind i et sving (som på et surfboard, snowboard eller skateboard med bløde trucks) så drejer foilen helt naturligt om mastens akse. Dette giver en suveræn fed “surf-feeling” i svingene som man ikke oplevere på de fleste andre foils på markedet. Men prøv selv vores sæt og oplev hvordan manøvrer som foilende 360, foilende vendinger og tacks som du før syntes var meget svære pludselig bliver tilgængelige. Denne foil er skabt til at åbne for nye muligheder for manøvrer!
Kontakt os venligst direkte på 41820059 (Thomas Alsbirk – København) eller 22448220 (Jonas – Aarhus) for at høre mere om dette tilbud eller for at arrangere en demotur på vores foilsæt i enten Aarhus eller København.

Mere om Futurefoilz:
Jonas Dalhoff (uddannet maskiningeniør og helikopter pilot) og Thomas Alsbirk (Fysiker/Meteorolog) gik i 2014 i gang med at bygge foils sammen og der gik ikke længe før Jonas havde banket en stor CNC fræser sammen. Således blev det muligt med stor præcision at støbe carbon delene til hydrofoils. Sommeren 2017 valgte Jonas og Thomas at “trykke på knappen” og sætte gang i en meget lille semi-custom produktion af deres ZERO foil. Der er mange andre spændende projekter i pipelinen og det er pt. også muligt at få fingrene i meget store begynder vinger, en race vinge samt stor freeride vinge til foilen (håndtoplagt i Danmark). Ring for mere info 🙂
Futurefoilz udfører flow-analyser, mekaniske analyser og tester foilsne i hundredevis af timer – og foils + boards er designet til at kunne holde til hop og freestyle.

{"video":"https://www.youtube.com/watch?v=In4S1dXGtc0","width":"500","height":"300"}
{"video":"https://www.youtube.com/watch?v=fWwZdaoQH10","width":"500","height":"300"}

Related Articles

Responses