Den Dominikanske Republik

Forsinket postkort, 5. og sidste – Den Dominikanske Republik

Jeg havde aftalt med min familie at mødes med dem på Den Dominikanske Republik. Jeg stod derfor af S/Y Oda på Antigua imens de fortsatte videre op igennem Caribien (og videre rundt om jorden).

På Den Dominikanske Republik boede vi 4km fra Cabarete på et hostel tæt ved Playa Encuentro. Vi havde konge paddelforhold de fleste morgener inden der kom vind. Selvom der ofte var 50+ surfere ude kunne vi finde et uncrowded break hver morgen!

Hans Henrik

Undertegnede

Om eftermiddagen blæste det til 9’er eller 12’er, også kunne vi enten kite bølger i Encuentro helt alene.

Hans Henrik og Jens Christian

Paps

Vi prøvede selvfølgelig også fladt vand ved La Boca (15 min væk) og chop crowd ved Kitebeach Cabarete (5min væk), men ellers kitede vi de lækreste bølger på Encuentro hver dag!

HH

R

Kitebeach med lokal amigo

Kitebeach – Paps

La Boca

På både Kitebeach og ved La Boca var Ariel Corniel og Robinson Hilario på vandet og vise hvordan Onehand Dobbelt S-bend pass 3 skal laves 😉

Udover surfing og kitesurfing tilbyder øen mange andre aktiviteter. Vi var ude og prøve kræfter med canyoning hvor vi bl.a. sprang 17m frit og rappelede os vej ned igennem en dal. I Cabarete er der et hav af restauranter både turistpris og lokalpris og en hel del surfbutikker.
17 meters spring

Related Articles

Responses