Er du den nye Tom?

Vores gode kollega Tom begynder at blive en gammel træt mand….
Tom har de sidste mange år været den som har stået for den tekniske del af kitesurferen.dk og vores andre medier. Men er nu kommet til et punkt i livet hvor han har indset, at det kan være vanskeligt at finde tid til alt man har lyst til. Udover at krævende fuldtidsarbejde, har Tom også valgt at studere ved siden af, – og det er jo hårdt for en gammel mand.
Derfor søger vi i kitesurferen.dk nu efter en som kan overtage Toms plads i vores community.
Om dig
Det er en helt klar forudsætning at du har en stor passion for kitesurf,- det er nemlig hele drivkraften bag kitesurferen.dk Du har en god teknisk indsigt (web, app osv), og evnen til at se nye muligheder for vores community. Og så vil det være et ekstra plus hvis du kan lide at skrive blogs og deltage i debatten på vores forums.
Du bliver ikke rig af at lave kitesurferen.dk – det kan vi love dig. Men hvis du ønsker det, er der gode muligheder for at få en masse gode oplevelser ( se Toms statement nederst).
Er dette noget du kunne tænke dig at kaste dig ind i? Så send en mail til admin@kitesurferen.dkEller fang Lars 47 Dam eller Thomas Alsbirk på facebook.

Statement fra Tom
Da jeg startede arbejdedet med kitesurferen.dk var jeg relativt fersk kitesurfer. Jeg havde længe fulgt med og deltaget i debatten på kitesurferen.dk, så jeg følte at jeg allerede kendte Lars47 og Thomas godt. Det skulle vise sig at det var nogle rigtig søde fyre som var utroligt hyggelige og morsomme at arbejde sammen med. Nu har vi jo arbejdet sammen om kitesurferen.dk i en del år, og har opparbejdet et godt venskab. Da jeg startede med kitesurferen.dk var min eneste ambisjon at kitesurferen.dk skulle fortsætte som community langt ind i fremtiden. Kitesurferen.dk har været et vigtig omdrejningsmoment i det danske kitesurfmiljø i snart 20 år, og pesonligt har jeg fået mange gode venner gennem aktiviteter som er relateret til kitesurferen.dk. På grund af min rolle hos kitesurferen.dk har jeg fået mange rejseoplevelser, og gode sponsoravtaler hos forskællige leverandører. Det har været nogle fantastiske år som har givet mig mange gode minder som jeg kan tage med ind i fremtiden. Selvom om jeg nu slutter som aktiv deltager hos kitesurferen.dk, så vil jeg også i fremtiden være at finde på en eller anden strand når der er vind. Jeg vil takke både Lars47 og Thomas for et fantastisk samarbejde, og samtidig rette en stor tak til alle der har været med til at gøre kitesurferen.dk til en institution i det danske/nordiske kitemiljø…

Related Articles

Responses