Nyt Naish gear til RKK

To videoer under alt mit ævl. 😉
For tredje år i træk har jeg valgt at sejle med Naish Torch. For mig er det super vigtigt at have en ordentlig c-kite der er lavet til freestyle. Jeg sætter pris på det gennemtestede design der fintunes hvert år, på den direkte kontrol og ikke mindst, at den står lækkert unhooked og leverer et slack, der gør det muligt for mine tynde arme at flå baren bag om rykken i passes. Så kitevalget har ikke været svært for mig.
Omvendt har jeg flere år gået og tumlet med ideen om boots. Kunne godt lide tanken om at redde flere landinger og kontrollere mere power. Det der lige gjorde det sidste i forhold til at tage springet i år, var at jeg kunne slippe for de tykke neoprenstøvler som vinteren medfører 🙂
Her er en film efter jeg havde haft en halv times tid med boots.


Jeg er ikke i tvivl om, at det var en god idé at kaste mig over bootsne, men blev overrasket over hvor meget anderledes balancen blev. Var ikke klar over at jeg brugte mine ankelled så meget i både afsæt, i luften og i landingen.
{"video":"https://www.youtube.com/watch?v=nS9tWV69e0s","width":"768","height":"432"}
Jeg kan mærke at jeg gradvist tilpasser mine bevægelser og bliver mere tryg ved at sætte af med mere power. Det skal nok blive helt godt og glæder mig til mine tricks sidder med boots også.

Related Articles

Responses