pre-order inden 1. marts

fra kun 4795kr kan du bestille et af de populære danske waveboards fra Xboard som er udviklet af Thomas Alsbirk i samarbejde med en god del af de bedste danske wave-kitere. Den favorable pris gælder kun på forordrer lagt inden 1. marts. Forventet levering bliver i maj måned. Alle kite wave boards er med FCS II finnebokse og FCS II finner, samt tailpad.
Vi kører videre med de mest populære shapes, alle bliver trimmet og tunet en smule ind så de performer endnu bedre – og du har nu muligheden for at vælge om du vil have boardet med 3,4 eller 5 finner og vi kan levere boardet i størrelserne S,M og L
Det er også muligt at bestille andre af vores designs (bla fra 2017) i den nye konstruktion, og der kan indfræses plugs til fodstropper osv. og størrelsen kan tweakes etc.
Se mere på Xboard.dk for tilbud ved pre-order på kitesurf, surf, SUP, foils, windsurf og elektriske skateboards etc. N.B vi tager ikke ret mange boards til lager, så vil du have et board skal du slå til. Boards kan også bestilles igennem udvalgte surfshops.

og mange andre tilbud på Xboard.dk ved pre-order

Related Articles

Responses