VinterSurf

Det har været lidt koldt nogle uger, og endelig kom der en weekend med lidt mere varme, hvilket vil sige 0-1 grader om lørdagen, og +2 om søndagen, luksus !
Lørdag var der lige vind nok, Martin fik sejlet lidt, og jeg fik en 11er foilkite op klar til at gå ud,blot for at se at nu døde vinden, nå skidt pyt – Martin havde været ude og det var hyggeligt.
Søndag så udsigten bedre ud med vind – men det var MEGA tåget på vejen, vi håbede alle 5 på vej at vinden ville blæse den væk der lidt over middag.
Martin gik ud da fin vind, men der var nogle huller – av av.
Gav en våd stor kite – den skulle hentes, for Martin var padlet ind.
Blæsild og James og Broesbøl var ankommet nu, ogder kommere vind, men TYK tyk tåge pludseligså man ikke kunne se mange meter…
Nå, Martin og Martin hentede kiten – den ville drive i land lidt længere nede men kunne tage ubehagligt lang tid når kun ½ m/s ved overfladen.
Vinden var kommet og jeg tog ud nu – de andre tog hjem – men når man nu snart skal have pause indtil april engang så skal man da tage de forhold man får, og det var ikk’ så ring’ endda !

Klik på billeder for at se i stor

Skødshoved Strand lørdagden 23/12. dejligt med noget sne !

I dag søndag sejler Martin ud først, der er ikke ret meget tåge til at starte med, men nok til at man ikke sejlede vildt langt ud 🙂

Samme billede med lidt software filtrering på – kan gøre underværker jo (og at fjerne det forkerte farvespil tager lang tid så dropper jeg).

Og en droppet kite – så var vi på udkig efter noget til at forkorte ventetiden, sørme LILLE TUT !

2 x Martin afsted, en målepind var perfekt pagaj eller stage da der ingen årer var nogen steder – de skulle ikke ret langt, men Jan og James og jeg kunne ikke se dem mereda de var 50m ude, men det gik fint med at få denpænt ind lidtefter, og så sparede man ventetiden 🙂

Når man sejler freeride/freestyle behøver man ikke så lange ben, og det sjoveste er jo alligevelat dreje rundt præcis som på bølgeboard, så jeg gik alene ud nu – tågen var en anelse tyndere og jeg kunne lige se op til min egen kite i luftenret sløret (med lange liner), og gik lidt upwind, så fint – men som det ses herufiltreretlidt tåge c”,)

Samme billede med diverse filtre, jo, et skønt spot måske mitfavorit, og fin vind efterhånden, skønt.

Tøvejr og nu vind til en ballonkite, herligt 🙂

Ud og lege, måske for sidste gang så endnu bedre c”,)

1630 sejler jeg ind – der erhekseringei vandet !!!

Og sneen fra lørdag er snart væk, om et par dage nok helt.

Herligt at komme ud, trods tågen, havdetotalt optur og rigger af nu her lidt før 17.Det er MEGET længere lyst allerede jo, så måske muligt at sejle efter arbejde også!

Dejligt at komme ud, især når nu hele flokken af bølgesejlere er i Capetown, så må vi jo gi den gas herhjemme

c”,) Peter Frank

Related Articles

Responses