Babytøj og andet – find barselsgaven til den nybagte mor

Har du en veninde eller et familiemedlem, der for nylig har født – og skal du på besøg og finde den helt rigtige barselsgave? Det kan være svært at vide, hvad man skal købe. Skal det være babytøj til det nyfødte barn eller skal det være forkælelse til moren? Eller måske begge dele? Her kommer nogle gode idéer, som helt sikkert både vil glæde mor og barn.

Baby tøj

Hvis vi skal være helt ærlige, så aner nyfødte babyer jo ikke, hvad der foregår omkring dem, de ænser kun deres mor og brysterne… Så når du vælger at købe en gave til barnet, er det nok primært for morens skyld, så gå efter babytøj, som du ved at moren vil kunne lide. Babyer vokser enormt hurtigt i starten og mange venner og bekendte kommer på besøg med barselsgaver. Så hvis du køber babytøj, skal det ikke være i de helt små størrelser ellers risikerer du bare, at babyen når at vokse ud af tøjet, inden det kommer i brug. Køb derfor babytøjet i mindst størrelse 62. Her kan du se en god størrelsesguide.

 

Som nybagt mor er man både træt, glad, frustreret, lykkelig og meget mere. Følelserne er en lang rutsjebanetur med det her lille nyfødte menneske. Det er nok meget forskelligt, hvordan nybagte mødre oplever tiden i starten af deres barsel. Men fælles for dem alle – vil jeg vove at påstå – er, at de ikke har noget som helst tid til dem selv og at alt i deres verden centrerer om barnets behov. Så mor kan godt trænge til forkælelse! Tænk på det, når du vælger en gave til hende. Det kan være en lækker creme, parfume eller lignende. Gør det nemt for dig selv og køb gaven til moren og babytøj online

 

Hvis du ikke har så mange penge, kan du også vælge at give en gratis gave, som helt sikkert vil falde i god jord. Det kan eksempelvis være en halv times skuldermassage (man får tit ondt i skuldrene, når man ammer), du kan tilbyde at gøre rent i deres hjem (det kan være svært at nå med et spædbarn) eller du kan foreslå at du går en tur med barnevognen mens mor får sig en tiltrængt lur. Sådanne gratis gaver, vil ofte falde i rigtig god jord hos den nybagte mor!