Soloshot3: VinterFoil i Strandparken

Surfer Arkiv

Soloshot 3 virkede fangede i dag suverænt godt min session i indersøen, efter min egen mening 🙂

Den følger pænt med når jeg sejler rundt i lagunen og laver rimelige billeder omend det ikke er cinema kvalitet overhovedet. Der er stadig plads til små forbedringer, da fokus smutter ind imellem osv, men alt ialt er den faktisk bedre og nemmere at bruge end jeg havde turde håbe på. Det tager 20 sekunder at stille den op, herefter tager den et minuts tid om at tænde og det samme om at kalibrere imens man render rundt og rigger til. Herefter filmer den løs. Jeg sejlede rundt i over en time og jeg røg reelt set ikke uden for billedet i ret mange sekunder.

Jeg filmedede i 1080p@30fpsog har givet kontrasten i filmen et spark da det hele blev for mat og fladt, men så blev det ganske hæderlidt. Soloshot´en stod i læ bag bilen, ellers ville billedet have hoppet meget mere.

Vind til 9er
Det var dejlig vind til 9 og ingen tang, det blev til lidt hygge-freestyle på min og Jonas Dalhoffs Future Foilz Zero med Xboard Xcellerator 130 boardet, hele skidtet i carbon 🙂

KÆFT det sejler godt når man er legesyg. LF WOW9´eren virker fremragende til den slags iøvrigt, det er en bølgekite som bare styrer som en drøm, meget kontant og tilregnelig. Ikke en dårlig måde at tage hul på 2018 sæsonen.

@alsbirk

Related Articles

Responses