De store oplevelser

De store oplevelser

Jeg er en rigtig fars pige. Vi har altid haft et særligt forhold, min far og jeg. Jeg har altid set meget op til min far, og er gået i hans fodspor. Nu er jeg så færdig udlært, derfor er jeg selvfølgelig startet i min fars virksomhed. Min far har stor tiltro til mine evner, derfor overlader han også meget af firmaet til mig. Men vi bor i hver vores ende af landet, så vi flytter en del af virksomheden over til Sjælland. Derfor har vi igennem oline funder erhvervsejendomme der passer til vores behov. De har masser af ejendomme overalt, se dem her. Jeg glæder mig meget til at skulle vise min far hvad jeg kan. Det er stor chance, selvom jeg skal dele pladsen med min fars højre hånd, så ved jeg at det kun er midlertidigt. Han har altid drømt om at jeg en dag skulle overtage hans plads i direktør stolen. Jeg skulle gøre virksomheden til voksende blomst, med nye tiltag og kreative ideer. Jeg er fast besluttet på at gøre det. Jeg har flere søskende, men ingen af dem ønsker at være en del af firmaet. Jeg synes det er ærgerligt, da det er familie foretagende. Jeg ved min far havde ønsket at de ville være en del af firmaet. Det bliver rigtig spændene at få en del af virksomheden herover. Jeg har været inde og se mit nye kontor. Det er helt fantastisk. Jeg glæder mig rigtig meget til at flyttevognen kommer med tingene fra Jylland. Jeg har fået budget af min far til at lave mit eget kontor for. Jeg har været ude og finde et fantastisk ergonomisk skrivebord, med en skøn stol til. Der er reoler, skabe og smart board. Jeg har fået mac book som arbejdscomputer. Det er vigtigt for mig at have en bærbar computer, da jeg en gang i ugen skal flyve op til min far i Jylland og gennemgå en masse ting med ham. Det giver også en skøn frihed at kunne arbejde hjemmefra. Jeg kan slet ikke vente på at mine 3 ugers sommerferie er overstået og jeg kan komme i gang.

Skriv et svar