En hurtig beslutning

Muligheden

Det var egentlig ikke fordi jeg var træt af det sted, jeg boede. Jeg havde boet i den lejlighed i cirka fem år og var godt tilfreds med både belliggenhed og den plads jeg havde. Der var fire værelser, som ikke var så store, men det at der var fire, gjorde at jeg kunne have både kontor og motionsrum hjemme og jeg er glad for både mit arbejde og min motion. Og så var der gode indkøbsmuligheder lige i nærheden. Der var både en Netto, en Fakta, en Superbrugs og en Seven Eleven lige om hjørnet. Nåh, ja Seven Eleven lå måske ikke lige om hjørnet, men det var ikke længere væk, end man godt gad at gå derhen, hvis trangen til is, chokolade eller et eller andet andet kom over en midt om natten. Det skete jo ikke særlig ofte, men dog ofte nok til at jeg var ganske tilfreds med at den lå så forholdsvist tæt på. Så egentlig havde jeg ikke tænkt mig at flytte – jeg havde hverken tænkt på at købe noget andet eller på at finde en anden og bedre eller anderledes lejebolig. Men så ville tilfældet, at en af mine venner gjorde mig opmærksom på en lejebolig, der var så meget billigere og så meget bedre end den jeg boede i, at jeg måtte træffe en mere eller mindre velovervejet og meget hurtig beslutning. Hun viste mig billeder af den på boligportal.dk og jeg vidste med et, at jeg måtte have denne lejebolig uanset hvordan jeg skulle få tingene til at falde på plads.  

En hurtig beslutning

Og så handling

En hurtig beslutning

Jeg ringede fluks til udlejeren, efter at have købt en profil på boligportalen, så jeg kunne få fat i ham. Han havde slet ikke fået nogen henvendelser endnu, så jeg var så svine heldig at være den først,d er ringede på lejligheden. Det var nemlig en lejlighed i et meget atraktivt kvarter, som jeg, selvom jeg ikk helt var bevidst om det, altid havde ønsket mig at bo i. Jeg opdagede det bare først, da min ven viste mig boligannoncen, og jeg pludselig kunne se hvilke muligehder jeg kunne få i den nye lejebolig. Jeg besluttede mig altså for at flytte og sagde ja til lejligheden uden at vide hvordan det skulle falde på plads med at få sagt op i den gamle lejlighed og uden at vide om jeg helt kunne skaffe pengene til depositummet på den nye. Men sjovt nok faldt alting på plads næsten lige så ubesværet som det havde været at indse, at jeg altid havde ønsket mig at bo lige der hvor den nye lejlighed lå. Jeg flyttede fter fjorten dage og bor nu der hvor jeg drømte om at bo – ganske vist uden at vide det – og fik lejet den gamle lejlighed ud, uden problemer. En af mine venners venner fik den gamle lejlighed og jeg fandt først senere ud af, at han egentlig havde vist mig lejeboligen fordi hans ven gerne ville have min gamle lejlighed.