En introduktion til brugen af dyrebare og halvædelsten i smykker

De fleste mennesker har en favorit ædelsten, som de kan bruge til gode grunde, skønhed, eller den foreslåede mystisk ejendom. Siden 1800-tallet har ædelstene blevet kategoriseret i to kategorier, nemlig ædel-og halvædelsten. Den tidligere kategori indeholder kun fire hovedtyper af ædelstene: smaragd, safir, rubin og diamant. Alle andre ædelstene er placeret i semi-ædle kategori.

Adskillelsen af ​​sten ind i semi-ædle og dyrebare kategorier indebærer, at den ene gruppering er mere værd end den anden. Selvom denne opfattelse er i det mest korrekte, er der en række Jades, opaler og andre eksemplarer af den semi-ædle sort, der kommer med en højere pris end de fleste ædelsten. Som et eksempel, har der været jade skulpturer, der er blevet solgt i mere end ti millioner dollars, og den bedste kvalitet rødt beryl facetterede sten kan ofte sælge til mere end ti tusinde dollars per karat.

En introduktion til brugen af dyrebare og halvædelsten i smykker

Værdien af ​​enhver form for ædelsten bestemmes af sådanne faktorer som størrelse, medfødte skønhed, popularitet, overflod, og snittet. Lapis lazuli-og malakit er begge meget smukke, helt sjældne, og i efterspørgsel, kan dermed de bedste eksemplarer af disse sten ofte sælge til en høj pris. Jasper og agat er også visuelt tiltrækkende, men på grund af deres udbredte tilgængelighed er de ikke detailhandel for sådan en fantastisk pris.

Smykkesten

Når du køber smykker, der indeholder smykkesten, er det vigtigt at se ud over de vilkår ædel-og halvædelsten. En sådan terminologi er ikke alt, nyttige og ikke udtrykt for den reelle værdi af forskellige prøver. Systemet er meget forældet, når man overvejer de aktuelle tendenser.

Hvis du vil investere en respektabel sum penge i ædelsten smykker, mener man at det er mode i modsætning til indre værdi, der vil afgøre, om din investering tilbyder et attraktivt afkast. Populariteten af ​​specifikke sten ebbe falder med hvert år, der går. For at gøre en attraktiv indkomst har du brug for at have adgang til et omfattende udbud af prøver og designs og holde øje med de nyeste trends og mode.

Når du køber engros smykker, bør du nøje analysere, hvad sten er indstillet i stykker, du planlægger at købe. Gør din forskning og forstå, at to eksemplarer af den samme sten kan være værd end et andet beløb afhængig af deres særlige kvalitet. Også, bør du huske på, at bare fordi du finder en bestemt sten attraktiv betyder ikke, at andre mennesker vil føle på samme måde.

Skriv et svar