En klassiker nærmer sig

Endelig kom invitationen som jeg har ventet på i nogle uger nu. For mange vil det måske ikke være noget vildt, men for mig er det et arrangement som er blevet en stor klassiker i starten af februar. Jeg taler selvfølgelig om Super Bowl, som jeg fast ser sammen med nogle venner hvert år. Vi er tre som altid er med og så er der ellers diverse venner og kollegaer som springer til og fra arrangementet fra år til år. Nogle år er vi kun 3 og andre gange er måske 8-10 stykker. Lige meget hvor mange vi er så har det været en fast tradition at en af mine venner holder arrangementet og byder på burgere i lange baner. Ofte har vi så fordelt hvem der skal have drikkevarer, chips, slik og andet med. I år gør vi det lidt anderledes sådan at vi tager med til eget forbrug, det skyldes nok at folk flere gange ikke rigtigt har magtet at tage det med de blev bedt om. Hvor svært kan det være? Hvis du bliver bedt om at tage sodavand med, så kommer du da ikke med chips. Nå, lige meget hvad så bliver det et super fedt arrangement. Traditionen tro starter det jo midt om natten og slutter tidligt mandag morgen. De fleste har heldigvis været så smarte at tage fri om mandagen.

Find arbejde

Jeg er så uheldig ikke at have arbejde, det gør så at jeg slipper for at bede om fri om mandagen. Ikke at det har været noget problem endnu men tænk nu hvis en chef ikke ville give fri om mandagen, så ville jeg være pænt træt på arbejdet. I år skal jeg så bare koncentrere mig om at læse jobopslag på Ofir.dk og krydse fingre for at der er nogle spændende stillinger. Min jobsøgning ligger gerne primært om mandagen og det har jeg ikke tænkt mig at ændre på.

Der venter mig et .NET-kursus i løbet af februar og marts men heldigvis starter det efter Super Bowl. Jeg kan lige forestille mig et kursus på en mandag morgen hvor alle har været oppe hele natten.

En klassiker nærmer sig

Skriv et svar