En kræsen herre

Det kan være svært at finde nyt tøj hvis man er kræsen og de må jeg desværre erkende at jeg nok er. Jeg er typen som ved lige præcis hvad jeg gerne vil have og samtidig alligevel ikke helt har styr på det. Jeg er ofte ude i centre hvor jeg går og kigger på tøj, men jeg er ret irriterende at shoppe med for jeg kan på under 2 min danne mig et overblik over om den butik vi er inde i er noget for mig. Det kan godt være svært for andre mennesker at forstå især en kæreste som synes det er flabet at man ikke gider bruge mere tid end 2 min. Men sådan har jeg det bare, jeg altid en rigtig god idé om hvad det skal være. Jeg har det også sådan at der er nogle mærker som jeg simpelthen ikke kan holde ud, jeg kunne aldrig finde på at købe noget tøj fra Jack & Jones bare for at give et eksempel. Jeg synes mærket signaler billig stil og det vil jeg ikke forbindes med selvom jeg er gået forbi deres butikker mange gange og tænkt den er sku da meget fed. Men jeg kan bare ikke få mig selv til at købe noget tøj derfra. Nogle mennesker vil nok kalde mig snobbet men synes bare ikke det er fedt, jeg er nok lidt at et mode dyr som godt kan lide at have de rigtige mærker på. Jeg ved da også at der er rigtig mange kvinder som har det på samme måde, men nogle ting og så overhoved ikke med andre ting. F.eks. går nogle kvinder utrolig meget op i tasker, det skal enten være Gucci, D&G eller Dixie tasker fra 2tonline.dk. Men det er også bare dyrt at være kræsen for de fleste mærker varer koster nogle gange med end 100 gange så meget som en model som ligner men bare ikke er et mærke. Men jeg føler måske jeg synder på en eller anden måde selvom jeg godt kan høre at det lyder dumt nu når jeg sidder og skriver det. Det tror jeg sku jeg vil ændre på. 

En kræsen herre

Skriv et svar