Fint skal det være

Det kan der ikke være nogen som helst tvivl om. Det skal være fint. Dog har jeg ikke tænkt mig, at det skal være lige som mrs. Bucket i “Fint skal det være”. Jeg er bare kommet til det tidspunkt i mit liv, hvor jeg har brug for at passe lidt ekstra godt på mig selv. Jeg er jo ikke 17 mere. Derfor skal der lidt mere til, når jeg vil se godt ud. Heldigvis har jeg en god allieret: matas. Her får jeg god rådgivning om, hvordan jeg kan gøre for at få mest ud af det. Det varierer lidt om jeg køber i den lokale matas eller på matas.dk. Det afhænger lidt af dagsformen.

Strammes op

Det er ikke kun huden, som har brug for en hjælpende hånd eller to. Også min fysik skal have en ordentlig overhaling – uden at det skal blive ekstremt. Derfor har jeg meldt mig ind i et lokalt fitnesscenter, hvor jeg så går hen og giver den gas. En af mine veninder fortalte mig, at Zumba var det helt store, at det var sjovt og at man også får forbrændt nogle kalorier. De har også zumba der hvor jeg går. Og min veninde har fuldstændig ret. Men jeg holder ikke der. Jeg har købt en terrængående cykel, så jeg kan køre nogle gode ture i den nærliggende skov. Lige nu er skoven og skovstierne dog dækket af sne. Derfor går der nok lige nogen tid før man for alvor kan se mig helt ude i skoven.

Også plads til det gode liv

Selv om jeg er væsentlig mere fokuseret på min krop og mit udseende betyder det ikke, at jeg fuldstændig har glemt at nyde live. Derfor vil man fortsat kunne se mig nyde en latte og noget god mad på den lokale café sammen med veninderne. På hjemmefronten er der nok kommet nogle flere grøntsager og sund mad ind i den daglige madlavning. Der er dog stadig plads til gode bøffer, et godt glas vin og hvad man nu lige kan finde på at forkæle sig selv med. Man lever jo kun en gang, så man skal være god ved sig selv mens man har sig.

Fint skal det være

Skriv et svar