Held og lykke halvædelsten

Held og lykke halvædelsten

Halvædelsten er kendt for deres farver, sort og uvurderlige look. Hver halvædelsten har fornødent ejendom, farve, glans og andre fysiske og kemiske egenskaber. Også alle slags ædelsten er forbundet med en eller anden form for fysisk og psykisk healing, der vil hjælpe dig til at skabe harmoni i livet og personlighed. Her er de vigtigste halvædelsten og deres indflydelse til dig.

Forskellige halvædelsten

Agate

Agate sten har meget naturlige striber og smukke farver. Selv udtryk, styrke, held og kreativitet er forbundet med den. Det afbalancere også Ying og Yangs energi. Denne sten tilhører også nogle stjernetegn, som Tvillingerne og Jomfruen, hvilket er  kendt for sine helbredende egenskaber, som de har. Det er også rengøring af bugspytkirtlen, lymfesystemet, rense din hud og gør blodkarrene stærk.

Jaspis

Jaspis sten fås i alle mulige farver, der spænder fra rød, pink, grøn, gul, grå, hvid, blå og mange flere. Den har  også mange mønstre og ofte de mønstre giver navn til jaspis sten. Jaspis er den halvædelsten  til Jomfruer og folk født i oktober måned. Alle chakra formodes at blive afstemt med denne sten. Det er også med til at behandle søvnløshed og bringe glæde og lykke.

Tiger Eye

Tiger eye halvædelsten er kendt for at bringe tillid, mod og beskyttelse og den bliver også kaldt crocidolit håndlangere øje eller afrikansk håndlangere øje. Klarhed af selvet kommer ved at bære tiger eye stenen. Desuden Tiger eye stenen giver mod, når vi har brug for det mest. Romerske soldater plejede at bære det i kamp for beskyttelse.

Beryl

Beryl sten stimulerer sindet og bidrager til at øge tilliden og rengøring.  Den er med til at hjælpe på øjensygdomme, hævede kirtler, tarmkræft og hikke, hvis man bærer beryl stenen. Beryl stenen er skorpionens sten.

Det er mange af de halvædelsten der findes og der findes mange flere endnu, som ikke bliver beskrevet i denne artikel. Man hver halvædelsten har sine evner, og mange tror på at de kan have en sundhedseffekt da de udgiver en form for energi som er godt for kroppen på mange forskellige måder, alt efter hvad det er for en halvædelsten man har i lommen eller knuger i hånden.

Skriv et svar