Hvor er jeg glad!

Hvor er jeg glad. Jeg er så glad for, at dagene er længere, at temperaturerne er højere og at jeg igen kan byde foråret velkommen. Og det er jo ikke fordi vinteren har været så hård. Så vidt jeg kan huske, har der kun været max. en uge med sne. Det har jeg havde jeg ikke det mindst imod.

Sådan!

Nu er det jo ikke sådan, at jeg bare går i hi om vinteren. Jeg er jo ikke en bjørn. Derfor har jeg da også fået gennemført nogle projekter i de forløbne måneder. Noget af det, som jeg er meget glad for at få ordnet er at jeg har købt en olietank på multikoeb.dk. Faktisk tror jeg, at det nok er et af de bedste online køb, som jeg har foretaget i år. Det er nemlig sådan, at min gamle tank til olie var ved at være mere end udtjent. Så hellere købe en ny fyringsolietank og erstatte den, når jeg har lyst, fremfor at jeg en søndag aften kan konstatere, at den ikke vil mere. Det er vist sådan noget, som hedder rettidig omhu. At bytte olietanke mens tid er.

Nu er det ikke sådan, at jeg har styr på alt her i mit liv. Der er også mange ting, som jeg overlader til tilfældighederne. Nogle gange kan tilfældigheder nemlig føre de mest fantastiske ting med sig. For mange år siden dumpede der et brev ind af min brevsprække. I brevet stod der, at jeg var optaget på et kursus, som jeg ikke havde meldt mig til. Nu havde jeg ikke lige noget bedre at gøre de dage, så jeg troppede op. Det er jeg glad for i dag. For på kurset kom jeg nemlig til at sidde ved siden af hende, som siden bliv min kone og mor til mine børn. Tilfælde eller skæbne? Jeg er lidt ligeglad, jeg ved bare, at det var en god beslutning at tage.

Hvor er jeg glad!

Her,mange år senere, sidder vi i vores hus og har det dejligt. Den seneste vinter viste ikke rigtig tænder, men man ved jo aldrig, hvornår Kong Vinter næste gang vil give os en kold skulder.