Interesser i fritiden

Det var en lørdag formiddag, og jeg var på vej ned til min gode kammerat, som jeg havde kendt gennem længere tid. Han var professionel maler, selvom han aldrig havde taget nogen form for uddannelse, hvilket jeg var meget imponeret over. Normalt bliver man oplært som maler af en maler, hvorefter man selv kan kalde sig maler, når læreren siger god for det. Det var i hvert fald sådan, jeg havde fået det beskrevet, så det var super flot af ham, men han var også meget dedikeret til sine malerier, som var hans store passion. I dag skulle jeg så ned til ham, fordi han havde fået færdiggjort en ny serie, som han havde arbejdet på i længere tid. Som den nære ven jeg var til ham, fik jeg altid lov til at se billederne som den første, hvortil jeg kunne købe et eller flere før de kom ud til offentligheden, hvilket jeg var super glad for, eftersom de var meget eftertragtede.

Interesser i fritiden

Opsparinger med glæde

Jeg interesserede mig også en hel del for kunst, så jeg havde altid en opsparing stående i Nordea ved siden af min standart opsparing, så jeg var klar til at investere i fremtidige malerier, som jeg nød så meget i mit hjem. Jeg havde dog været nød til at sælge to af mine tidligere malerier, fordi jeg ikke længere havde plads til dem alle, men dem fik jeg også en fin fortjeneste på, så det var jeg veldig tilfreds med. Da jeg kom ned til ham, var jeg meget overrasket over, hvor flotte billederne var. Jeg ved faktisk ikke, om jeg ville karakterisere dem, som værende flotte, men de var i hvert fald meget interessante og bestemt i øjefaldende, hvilket jeg fandt super flot. Jeg købte dog kun et enkelt, eftersom de var noget dyre, og jeg ikke havde så meget plads derhjemme til flere malerier. Da jeg kom hjem igen, gik jeg ind på Ofir.dk for at kigge på stillingsannoncer, eftersom jeg på nuværende tidspunkt ikke havde et fast erhverv, hvilket jeg godt kunne tænke mig at ændre. I det sekund ringede det på døren, og jeg gik ud for at åbne.

Skriv et svar