Luk lyset ind igennem dit hus

Det kan nogle gange være rart at få lidt mere lys ind i sit hjem, så det hele ikke virker så mørkt og trist. Der findes mange måder at gøre det på, for eksempel hvor man maler væggene, får nye møbler eller lægger et nyt gulv.

Noget af det bedste du dog kan gøre, er simpelthen at åbne mere op. Denne løsning hedder franske døre, hvor du får et stort dørparti med ruder i, så lyset kan flyde igennem uden problemer.

Dette kan gøre enten ved at du åbner op mellem to rum indvendigt, for at få lyset fra vinduerne bedre igennem huset eller ved at åbne op ud til terrassen. Hvad end du vælger, så skal du have fundet ud af hvordan du skal gøre det, for der er jo ikke noget her i livet der er gratis.

Luk lyset ind igennem dit husDet første du skal gøre er at anskaffe en dør, og det kan du gøre enten ved at hyre et firma til at komme ud og montere din valgte dør eller ved at købe en dør separat og så selv installere den.

Sørg for at få de rigtige mål, så du ved om du kan regne med standardmål eller om du skal ud og have speciallavet en. Derefter kommer beslutning og hvor mange ruder der skal være i – skal der være mange små eller få store? Skal de franske døre males hvide eller skal de have deres naturlige træfarve?

Det er noget du lige skal tage en beslutning om og har du svært ved at gøre det, kan du eventuelt hyre nogle til lige at finde ud af, hvad der egentlig vil passe bedst ind i dit hjem. Så er du godt på vej imod bedre lys i hjemmet.

Personligt skal vi snart have sat nogle franske døre op mellem vores køkken og vores spisestue.

Det hele er sådan set på plads og vi ved hvilke døre det skal være.

Udfordringen er, at det er i en bærende væg, så vi skal være forsigtige når der slås hul og vi skal sikre, at der bliver stivet ordenligt af så der ikke pludselig er noget der alligevel ikke kan bære. Men vi glæder os helt vildt til at opleve den store forskel.

Skriv et svar