Mærket der stadig kæmper

Hvis der er et mærke indenfor sko, som vi nok alle sammen kan nikke genkendende til, så må det være Vans. De havde en stor periode for 5-10 år siden, hvor alle bare måtte eje sådan et par sneakers uden snørebånd. De fik solgt dem godt, og der gik da heller ikke mange måneder, før man så diverse andre store mærker gå ud og kopiere deres sneakers. Det var utroligt at se de andre mærker være så griske.

Mon de kommer tilbage igen

Men sådan et modebranchen nu engang. Hvis der er noget, der bliver hot, så kan man også forvente at se hundrede andre udgaver at produktet inden for et par måneder. Alle vil have en del af kagen, når der lige pludselig er noget, som bliver meget populært. Og det må man i hvert fald sige, at de sko fra Vans blev. Umiddelbart har de ikke oplevet noget lignende før, og der går nok også lang tid, før sådan noget sker igen.

Dog kæmper de nok stadig for at få det samme til at gentage sig, men umiddelbart holder de stadig fast i den samme model, som de bare bliver ved med at ændre lidt på. Det er ikke noget yderligere nyskabende, når de bare ændrer på designet på en allerede slidt model, som var populære for 5-10 år siden. Så hvis de vil noget igen, så skal de komme på en lige så unik sko, som deres sneakers var dengang.