Min første mountainbike

Nu hvor det er blevet forår har jeg for alvor brug for en ny cykel. Ikke en hvilken som helst cykel, men en mountainbike! Der er bare ikke noget som at kunne flyve gennem skoven i høj fart og bare få motion og have det skidesjovt.

Jeg er nok noget af en fartglad person, men som min kæreste siger, så er det godt, at jeg gør det på en mountainbike i en skov med blød jord end i en bil på landevejene. Det kan jeg jo kun give hende ret i. Jeg nyder den friske luft og jeg synes det er sjovt at finde det rigtige udstyr. For et par år siden var det racercykler jeg brugte min tid på, og jeg havde da også en af de fineste mærker og med alt det rigtige tøj og udstyr man nu kunne få.

Faktisk gik jeg nok lidt over gevind, men det var sjovt og lærerigt. Indtil den dag at jeg kom ned i cykelklubben og en af de andre gutter fortalte at nu havde han sgu købt sig en mountainbike. Jeg var skeptisk i starten, men da han sagde, at jeg jo bare kunne komme ud at se hvordan det var og gik til, så fik jeg godt nok blod på tanden. Det så mægtigt sjov ud og hurtigt gik jeg igang med at undersøge sagerne. Nu er jeg kommet så vidt, at jeg har fået sparet op til den mountainbike og nu skal jeg bare finde den!

Min første mountainbike

Det der med, at min kæreste griner lidt af mig, det må jeg tage med. Jeg driller jo også hende med hendes makeup-vaner, og det hører sig vel til i et forhold, at man driller hinanden lidt. Ikke? Vi hygger os i hvert fald og har det rigtigt godt sammen. Også selvom vi synes, at vi hver især bruger lidt for mange penge på dumme ting! Jeg bruger jo nok flest, for en mountainbike er altså ikke ligefrem billig.

Nu vil jeg komme i tøjet, for jeg skal på arbejde, og derefter skal mig og de andre gutter ud at inspicere cykelforhandlere.

Skriv et svar