Neergaard Hairdesign – den bedste frisør i Glostrup

Det er på ingen måde noget officielt, da det er mig selv, der står for udnævnelsen. Men det skal ikke forhindre mig, at kåre Neergaard Hairdesign som den bedste frisør i Glostrup lige nu. Jeg har prøvet mange andre frisører i den by, men jeg har aldrig fået en så god service og en så dejlig velkomst, som jeg har fået hos Neergaard Hairdesign. Så hvis du på noget tidspunkt skal klippes i Glostrup, så er dette altså stedet at gå hen.

Den bedste frisør i Glostrup

Jeg er blevet klippet der et par gange allerede, og hver eneste gang er det en helt igennem dejlig oplevelse. Vil du gerne vide mere om dem, så kan du finde det på deres hjemmeside Neergaard-hairdesign.dk. Der kan du blandt andet også se de venlige piger, som klipper dig dernede. Du bliver altid budt velkommen med et stort og bredt smil, og du falder ikke om, når du ser prislisten, for det er faktisk rigtig gode priser, de fører.

Så mangler du en ny og god frisør, eller overvejer du bare at skifte din gamle ud for at prøve noget andet, så er det her altså et godt sted at komme. Hvis du gerne vil se, hvor i Glostrup de ligger, så skal du bare også gå ind på siden Neergaard-hairdesign.dk. Der finder du et kort over byen, og så kan du nemt se, hvorhenne de ligger. Det har helt klart været en positiv oplevelse for mig at blive klippet hos dem, og jeg glæder mig allerede til næste gang.