Nye møbler til haven

Havemøbler ikke hvad de plejede at være for 50 år siden, for 10 år siden eller endda bare for 5 år side, for nu er der for alvor kommet gang i markedet for polyrattan havemøbler.

Polyrattan er et nyt materiale, som består af noget plastik som er flettet rundt om metal – helst aluminium så det ikke ruster – og som kan holde meget længe. Det bliver ikke bleget af solen og det kan holde til alt slags vind og vejr. Det kan sagtens stå ude en hel vinter uden at der sker noget med det og dermed er det blevet utroligt populært. Samtidig har man mulighed for at købe mange forskellige variationer af havemøbler og der bliver både lavet sofaer, lænestole og små borde i polyrattan, så man har mulighed for at lave en helt lille stue udenfor.

Nye møbler til havenDet skaber en god lounge man kan tilbyde familie og venner at sidde i når man holde havefest og dermed skaber man en god lounge udendørs. Man kan få Polyrattan havemøbler i stort set alle kæder der ellers sælger havemøbler og på nettet er det muligt at lede efter rabatter og tilbud.

Du kan for eksempel tjekke havemekka.dk, som har et helt sæt med bord og fire lænestole til kun 4.499 kroner. Du kan også kigge på meganart.dk, som har et flot glasbord med polyrattan som ben til 1.940 kroner og stole kan købes med inklusiv hynde til 2.110 kroner. Har du ikke så travlt med at købe ind kan du også vente på at der kommer udsalg i butikkerne. De har det med at udskifte kollektionen hvert halve år og i overgangsperioden er der store procenter at hente.

Hvis du er nærrig eller bare ikke har pengene til at købe møblerne selv, så er der jo ikke noget i vejen for at ønske sig dem. Selvom man familier i disse dage ikke har alt for mange penge, så vil mange godt kunne gå sammen om at give dem som gave. Det kan godt være, at det kræver 3-4 familier der går sammen, men så burde det også være muligt. De kan evt. vælge at købe dem brugt hvis det er helt galt med økonomien.

Skriv et svar