Prikken over I et

Op til min kære husbonds 50 års fødselsdag havde jeg virkelig forsøgt at lægge hovedet i blød for at give både ham og hans gæster en sjov og god oplevelse.

Han havde selv stået for at planlægge menuen som han havde valgt at have som et kæmpe stort indonesisk reijstaffel. Samtidig havde han valgt at festens tema skulle holdes i danske farver altså rødt og hvidt. Bordene skulle pyntes med hvide og røde roser og der var dannebrog overalt. Jeg havde forsøgt at foreslå hvide orkideer og røde bordduge; men nej det skulle være roserne, og det var jo hans store runde dag så han fik naturligvis sin vilje.

For et par år siden havde vi været til en 120 års dag. Det var hos ægteparret der passede sportshallen og cafeteriet i vores by. Til deres fest havde de haft nogen sjove tjenere, de tjenere ville jeg gerne forsøge at hyre til min mands fest.

Prikken over I et

Jeg kontaktede Tove som konen hed, og fik at vide at der var Cafe Kølbert der stod for de sjove og uforskammede tjenere.

Nummeret fik jeg hurtigt fat i

Tove havde ikke lige telefon nummeret men da hun jo kunne huske navnet Cafe Kølbert gik jeg på nettet og der fandt jeg kvikt både hjemmeside og telefonnummer. Der er jo ikke kun en tjener men mange forskellige tjener og hver har en karakter de spiller til arrangementerne, de er anført af frk. Svennevig der styrer slagets gang med hård hånd og stemmeføring. 

Jeg havde ikke råd til at hyre hele ensemblet; men jeg kunne godt få 4 tjenere med for de penge jeg havde sparet op. 4 tjenere og frk. Svennevig det var perfekt til vores arrangement. De fik selv lov til at udvælge de 4 tjener typer, jeg regnede med at de havde den største erfaring med hvad der virkede godt sammen. Tjenerne leverede den mest hylesjove underholdning man kan forestille sig, de klovnede rundt og havde de mest fantastiske replikker. Vores gæster glemte næsten at spise af den delikate mad sådan havde alle gang i smilebåndene og i grineflippene! Der var dømt kæmpe succes og et brag af en fest som vi ikke glemmer foreløbig.