Unges økonomi

Vi valgte vores bank, fordi en ven havde åbnet en virksomhed i nærheden af ​​vores hjem. Vi holdt vores forretning i denne bank i de sidste ni år på grund af den ekstraordinære kundeservice, som vi  modtager som fx. sætter stor fokus på unges økonomi, osv.

Front Range Bank er en lille institution, men stor værdi. De repræsenterer det perfekte eksempel på, hvad jeg mener kundeservice bør være i enhver virksomhed.

· De rigtige mennesker er ansat til at arbejde i offentligheden.

Under en hver servicebranchen, kan folk lave en virksomhed. Vi har alle haft negative oplevelser fra en person, der ikke var helt egnet til branchen. Hos Front Range Bank er medarbejderne hyret til deres ”evner”, som de kan vise.

Unges økonomi

· Ansatte kan godt lide deres job. Du kan fortælle de ansatte kan lide at arbejde i banken, fordi du aldrig vil se eller høre dem klage. De er som regel smilende og udstråler, at de er i godt humør.

· Alle kender deres rolle til at yde i kundeservicet. Hver person i banken ved, at de er en del af Servicet. Hvis min mand går til banken med hunden, uanset hvem der går ham i møde, vil alle give en venlig hilsen.

· De ansatte tænker på den langsigtede værdi af hver enkelt kunde i modsætning til behandling af hver transaktion som en mulighed for at tjene penge. For et par år siden, en klient ved uheld skrev en check på en lukket konto, og fordi den check kom tilbage med utilstrækkelige omkostninger, blev en række betalinger  vi havde på vores konto til at hoppe. I stedet for at opkræve os $ 20 for hver af de 8 checks, modtog vi en dejlig opringning fra en af ​​de kontorelever i banken, der havde bemærket problemet. Flyttede vi  straks nogle af pengende til en anden konto til at dække checkende, og vi ikke skulle betale gebyr. Det kalder jeg et personlig og omsorgsfuldt service.

Kend din bank

Når man vælger bank som ung, så er det med at kende sin bank, så man vælger rigtigt, for det er dine penge som du skal have hjælp til at admininstrere.

Skriv et svar