Carved Imperator V – for de kræsne

Borgssurfshop.dk tilbyder de eksklusive carbon boards fra Carved.
Boardet skiller sig tydeligt ud blandt andre boards, både i konstruktion og performance.
Carved er hånd lavet i Tyskland, og der er ikke overladt noget til tilfældigheder, alt er gennemført.
Carved benytter en carbon der hedder Cartancarbon, den passer specielt til produktion af kiteboards, fibrerne løber med en 30 graders vinkel, dette gør effekten af fibrerne enormt effektiv, og man kan lave et board der forener ønsket om flex og stivhed optimalt.
Carved boardet er ren carbon og er enormt robust, både for ridser og slag, samtidigt er vægten meget lav, en 133 vejer 1,8kg uden stropper og finner, og fornemmelsen når man står med det i hånden er imponerende. Der er ikke brugt noget plastic folie for at få en fancy grafik, alt matriale er den rene vare.

Carved gør meget ud af kanterne på boardet, og på midten er kanten rundet, så vandet får et harmonisk flow, dette ses tydeligt når boardet bevæger sig igennem vandet.
Carved Imperator har ekstremt god kontrol, selv i meget uroligt vand er det ekstremt let at kontrollere. Dette mærkes også i hårde landinger, boardet giver også her høj komfort. Boardet har et fantastisk let glid gennem vandet, så det planer let og går ekstremt god højde. Som freeride board er det optimalt, og giver de højeste hop, da man altid får et optimalt afsæt.
Boardet fungerer godt til freestyle, da det udover de allerede beskrevne egenskaber også leverer et massivt pop til diverse tricks, og den lave vægt giver mærkbare fordele på alle fronter.
Boardet leveres komplet med de lækre og komfortable pads og stropper fra Carved

Og Razor finnerne der er effektive og stærke

Carved Imperator V er ikke et billigt board, der er gjort meget ud af at bruge de rigtige matrialer, og lave en konstruktion der gør at dette produkt til fulde lever op til hvad man kan forvente af et top performance board. Boardet er så lækket og gennemført i finish, men samtidig er man ikke i tvivl om at det er robust, og lavet til at blive brugt. Det er et board der altid vækker opsigt på stranden, det er bare lækkert.
Se størrelser og priser her
Kig forbi www.borgssurfshop.dk og se det store udvalgt i kites og boards.

Related Articles

Responses