Endnu en video og tilmelding til Kitetour

Der er kommet endnu en optaktvideo Denne kan du se nederst i dette blogindlæg, nyd den!
Lidt mere om stævnet og hvordan du tilmelder her
2013 Kitetour – 1. stævne – SSCW og Kitetourens arrangører byder velkommen sammen med Hvidbjerg Camping
Så nærmer tiden sig hvor årets første stævne løber af stablen!
Så er det 11. gang vi laver SSCW, og som altid er South Sea Choppy Water på udkig efter det bedste for udøvere og påhæng!Sammen med Hvidbjerg og Blåvand Camping har vi i 2013, det sejeste setup nogensinde.Vi napper 3 dage på Vestkysten – sidst i maj måned (18.-20. maj), det er jo næsten 100 % sikkert at vi får VIND!! Også til Jon

Stævnet vil være ved Hvidbjerg Strand, men vi er klar på at flytte det for dagen hvis vinden driller! Det fede er at Hvidbjerg er langt ude fra Jylland, så Sydøst, Syd, Sydvest, Vest, Vestnordvest og Nordvest – det kan vi klare fra samme stand!Området er relativt lavvandet, og selv i pålandsvind er bølgerne ordnede og vi har MASSER af plads på stranden!Blåvand/Hvidbjerg, ligger forenden af Esbjerg Motorvejen, kør fra ved afkørsel 75 mod Blåvand, og du kan nå dertil under 3 timer fra KBH, 2 timer fra Århus og 1½ time fra Odense.Adressen er Hvidbjerg Strandvej (kør til I får våde fødder).Området er karakteristisk ved at vi ofte får vind uanset om det er fra øst, syd eller vest! og stedet hvor vi skal kite er et område på 12 km med sandbanker i ca. 2-5m dybde, altså de perfekte forhold til lidt ”choppywater”. Bølgerne kan blive op til en meter i vestenvind og en lille ½ meter i nordvestenvind!
Der er mulighed for at parkere lige ned til vandet.

Vi topper alt hvad vi har lavet nogensinde før:• Benyt hele Hvidbjerg Campings mange mulighederhttp://www.hvidbjerg.dk/• Badeland inkl. i din camping billet http://www.hvidbjerg.dk/badeland/• Legeland til ungerne http://www.hvidbjerg.dk/legeland/• Mulighed for specialpriser på wellness fra 16-??år http://www.hvidbjerg.dk/wellness/• Indkøbsmulighed lige ved campingpladsen• Cowboy BBQ night ved Mrs. Santa – husk udklædning, præmie for bedste originale cowboy – 18. maj• Burgernight m/øl hos Svend, det skulle være Sydjyllands bedste og den er stor – 19. maj• Stadig samme kendte setup med morgenmad, frokost sandwich, og billige øl, og vand dagen igennem!• Liv (ms. Santa) vil have en salgsbod!

Som noget nyt, vil der være udvidet program til ”hang around” plus de lokale tilskuere. Mere herom på dagene og opslagstavler!Stævnedagene starter med morgenmad, senere frokost vi har en bygning til vores rådighed (sammen med de andre camping gæster)Steen og Lene fra Hvidbjerg Camping har lovet der er plads til os – men ikke til 100 mand samtidig!

Fredag: tjek ind på campingpladserne/sommerhuse tæt ved konkurrence området. 
Følgende campingpladser vil kunne tilbyde teltpladser og hytter – men vær hurtig ude!

http://www.hvidbjerg.dk/ 300 meter fra stranden – I skal gå i receptionen og sige i er fra kitetouren, bestil plads i god tid! De har også hytter/lejligheder/værelser, men der er rift om dem (gælder også dig Grønne)http://blavand.dk-camp.dk/ 50 meter fra stranden – Vi har fået en pris der hedder 80,- per næse, per døgn, plus 65,- per plads (ved ikke hvor mange der kan ligge på en plads – men 4/5 pers. er mulig tror jeg) spørg i receptionen på Hvidbjerg Camping!!

Konkurrenceområdet vil være skiltet, og ligger for enden af Hvidbjerg Strandvej på et fritliggende strandområde.
Området er åbent på tre sider, det er kun i nord til nordøst at vi må flytte stævnet (ikke fremherskende vindretninger i flere dage!)
Lørdag: morgenmad klokken 08.30-09.30……..
Skipper møde klokken 10.00 første start klokken 10.30. Sidste start klokken 17.00.
Lørdag aften vil der være fællesspisning ved Westernbyen kl. 19.00 Annettes (mrs. Santa) legendariske BBQ m/kartoffel- og pastasalat + kød og pølser.
Søndag: morgenmad klokken 08.30-09.30…….. og Panodil til dem der trænger!
Skipper møde klokken 9.30 første start klokken 10.00. Sidste start 17.00.
Søndag aften vil der være fællesspisning ved Svend kl. 19.00 på ”cafeen” med hans store ”burger med pommes” og en stor ØL.Mandag: morgenmad klokken 08.30-09.30……. og Panodil til dem der trænger!
Skipper møde klokken 9.30 første start klokken 10.00. Sidste start klokken 14.00.Vi siger tak for denne gang ca. klokken 16.00 med præmieoverrækkelse, lodtrækning og pokaler mm.Har vi kørt en double eliminering igennem lukker og slukker vi lige omkring middag!

Ved manglende vind har vi alternativer til vandsport!

Udover stævne vil der være demoudstyr fra forskellige mærker 
Og masser af venner, sol og sjov…

Prisen for dette tredages stævne vil være 200,- ved forhåndstilmelding inden 10. maj klokken 12.00.Eftertilmelding er ikke muligt !
Prisen for 3 x morgenmad vil være 75,- (30,- for per stk.)
Morgenprodukter, mælk, franskbrød, marmelade, ost, juice og kaffe!
Prisen for 3 x frokost vil være 125,- (50,- per stk.)
Flutes, frugt, sodavand!
Aftensmad lørdag koster en 125,-
BBQ, med alt de gode til.
!!!! ALLEREDE NU KAN DET OPLYSES AT SSCW’s FARLIGE BOWLE VIL VÆRE TIL STEDE TIL GRILLFESTEN…..
Aftensmad Søndag koster 125,-Burger/pommes/øl – (med overraskelse)
Vand/øl vil kunne købes til dagspris, det er ikke muligt at medbringe drikkevare på Svends Cafe, men priserne er yderst fair!
Tilmelding og betaling sker ved at klikke videre på linket. Betaling foregår i år via Kiteboarding Danmarks klubsystem, som herefter sender tilmelding, penge mm. videre til arrangørerne.Klik her for at komme videre til tilmeldingen.
Her skal du oprette en profil, hvis det er første gang du bruger systemet. Resten skulle give sig selv i den videre tilmelding. Sponsornavne mm. skrives under bemærkninger i tilmeldingen.
Kæreste, mænd, koner, venner, hangaround er alle velkomne, og kan melde til alt spisning også!! NB.
Tilmelding er kun gældende, hvis vi har din indbetaling inden søndag den 12. maj kl. 24.00
Team Boardpunx.com og Kitetourens arrangører ser frem til et fedt stævne:-)

WORD fra vores sponsorer og samarbejdspartner på 2013 1. stævne:
Steen fra Hvidbjerg Camping, skriver følgende:“Målet med at gå ind i dette projekt er at give vores mange gæster en flot oplevelse på stranden. At se en kitesurfer der laver flotte høje spring og manøvre er noget der kan få enhver strandgæst op af liggestolen. Stranden skal summe af liv og aktivitet uanset om det ikke lige er 25 graders varme og høj solskin.
Vi kunne tænke os at være med til at lave et stævne hvor der er stor fokus på tilskuerne samt bedre forhold for sejlerne”.

Vores sponsore er:
0 false 18 pt 18 pt 0 0 false false false
Kitetours sponsorene i 2013 er følgende;
Kellmann skilte, Hvidbjerg camping, North kiteboarding, Corekiteboarding og Kitesurferen
Kitetoursens produktsponsore er følgende;
Gopro, Rentaboard, Surfogski, borgssurfshop.dk, westwind, kitefix, snickers, Aloha Camp, Liquidforce, Mystic.

{"video":"http://youtu.be/In_GUMhnD7E","width":"690","height":"520"}

Related Articles

Responses