Instruktørkursus 2014

Vil du uddannessom kitesurf instruktør i 2014, er tilbuddet der nu!
http://www.sejlsport.dk/nyt/2014/03/kitesurf-instruktoer-kursus-2014
Tilgå tilmeldingsmodulet direkte her: http://mit.sejlsport.dk/Kursus/Detaljer/f619dd74-5119-e311-8b54-984be17c68d3
Hvis du vil uddannes som kitesurf instruktør i 2014, er tilbuddet der nu!

I foråret 2012 tog Dansk Sejlunion og den landsdækkende klub Kiteboarding Danmark initiativ til at etablere en standard for hensigtsmæssig instruktion i kitesurfing ved at uddanne kitesurf-instruktører og at certificere kommercielle kiteskoler og klubber med høj undervisningskvalitet.
Stort antal instruktører på få år
På blot to år har over 75 instruktører deltaget på Dansk Sejlunions uddannelse, hvoraf 50 instruktører har opnået kompetencer til fuld certificering.
Dansk Sejlunion stiller en række krav til instruktører for at opnå certificering. At blive certificeret instruktør betyder bl.a., at instruktøren – udover at have bestået det teoretiske kursus – har gennemgået et praktisk forløb, hvor instruktørens pædagogiske og tekniske kompetencer er blevet vurderet og godkendt af Dansk Sejlunions eksterne eksperter inden for området.
Udover klubber har kommercielle kiteskoler også mulighed for at blive certificeret af Dansk Sejlunion. At få status som ”Dansk Sejlunion Certificeret Kiteskole” kræver bl.a., at Søfartsstyrelsens regler for kommerciel oplæring i sejlads efterleves for kommercielle aktørers vedkommende, og desuden har Dansk Sejlunion en række specifikke kitesurf-relaterede kriterier, som skal opfyldes, hvilket gælder både klubber og kommercielle kiteskoler.
Dansk Sejlunion samarbejder med størstedelen af alle kiteskoler i Danmark, herunder klubber, efterskoler, højskoler og kommercielle udbydere af kitesurfing-kurser for begyndere.
Instruktørkursus i 2014
I 2014 afvikler Dansk Sejlunion ét kitesurf-instruktørkursus. Kurset løber af stablen d. 26.-27. april på Dalum Landbrugsskole. Tilmeldingsfristen er d. 7. april.
Se mere om Dansk Sejlunions Kitesurf Instruktøruddannelse og tilmeld dig kurset ved at trykke på nedenstående banner.
Se artikel om hensigtsmæssig instruktion i kitesurfing i et tidligere nummer af Dansk Sejlunions medlemsblad SEJLER her.

Related Articles

Responses