Læsø Kitecamp 2013

0
0
1
714
3785
KS Bygg Entreprenør
31
8
4491
14.0

Normal
0

21

false
false
false

DA
JA
X-NONE

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Vanlig tabell”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin-top:0cm;
mso-para-margin-right:0cm;
mso-para-margin-bottom:10.0pt;
mso-para-margin-left:0cm;
line-height:115%;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:11.0pt;
font-family:Calibri;
mso-ascii-font-family:Calibri;
mso-ascii-theme-font:minor-latin;
mso-hansi-font-family:Calibri;
mso-hansi-theme-font:minor-latin;
mso-ansi-language:DA;
mso-fareast-language:EN-US;}

Læsø Kite Klub inviterer til KiteCamp i uge 39. 26. – 29. Sep.
Campen afholdes fra torsdag til søndag og byder som sædvanlig på hygge og forhåbentlig fede surf dage.
Læsø har nogle af de bedste fladvandsspots i Danmark med sit lave vand og store arealer, hvor der er masser af plads til både den urutinerede og den mere erfarne surfer. Der findes egnede fladvandsspots til alle vindretninger.
Vi har igen i år lejet hele campingpladsen samt et stort fælles spisested. Hytterne er til 4 personer og har en dobbeltseng og 2 enkeltsenge / 2 sovepladser på hems. Der er hovedpude og dyne i hytterne, men man skal selv medbringe sengelinned og håndklæder eller evt. leje det på pladsen til 100 kr. Campingpladsen råder over 18 hytter, hvoraf 9 hytter er med eget bad og toilet, disse vil blive tildelt de første betalende deltagere.
Campen er en social begivenhed, hvor alle kan være med, dog regner vi med at I kan klare jer selv da der ikke gives undervisning. Det fælles spisested bliver vores base med kort afstand til campingpladsen, men på grund af pladsbegrænsning på spisestedet er der maksimalt plads til 90 deltagere på KiteCampen.
Der vil blive serveret morgenbuffet fredag, lørdag og søndag kl. 8:00-09:30 og aftensbuffet fredag og lørdag kl.18:30-19:30 Menuen vil som sædvanlig bestå af forskellige lokale specialiteter, så der vil være noget for alle, – også vegetarerJ

Vi vil torsdag aften lave en pasta-ret til de deltagere som ønsker det. Af hensyn til mængden, er det ret vigtigt at der bestilles på forhånd. Prisen for en portion er 20,- og det serveres på campingpladsen ved fælleshuset kl.19.30.
Som noget nyt, er det i år lykkedes os, at lave en særdeles god aftale med Læsøfærgen, – deltagere ved Læsø KiteCamp får 25% rabat på alle former for billetter til færgen.
Det er vigtigt, at fulde navn oplyses ved tilmelding for at opnå rabatten ved færgen.
Hvis man skal have rabat på køretøjer m.v. skal reservationsnummer sendes til Steffen på kite-mailen hurtigst mulig efter bestilling, – der skal vises legitimation ved færgen/billetkøb for at opnå rabatten.

Arrangementet indeholder: 3 x morgenbuffet m. drikkevarer, 2 x aftenbuffet eksklusiv drikkevarer.
Vi har lejet et fælles spisested, så det er muligt og sidde indendørs hele natten og dermed ikke forstyrre andres søvn. Der vil være demo udstyr fra flere kendte mærker. Prisen for arrangementet er 900 kr. Prisen for arrangementet uden overnatning er 550 kr. (Begrænset antal) Ved tilmelding: Send mail til [email protected] Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. og informer om følgende:
– Antal samt navne på deltagere du/I vil tilmelde.
– Om I ønsker arrangementet med eller uden overnatning.
– Om du kender andre der deltager, som du ønsker at blive indkvarteret med.
– Om du ønsker at deltage i fællesspisning torsdag.
– Evt. tidspunkt for ankomst.
I vil herefter modtage information om betaling og betalingsfrist.

Related Articles

Responses