Opdatering af kitesurferen.dk

Tiden er inde til at gøre noget ekstra ved vores online klubhus, og derfor river vi det 11 år gamle hus ned til grunden, for at bygge det op igen. Fredag (28-09-2012) starter vi nedrivningen og henover weekenden bygger vi et nyt klubhus. Hvis alt går som planlagt, klipper vi snoren søndag aften.
Takket være jer alle, har Kitesurferen.dk vokset sig stor, 5000registreredebrugere stor, og tiden er nu inde til at flytte til nye omgivelser. Mulighederne på Kitesurferen.dk beholder vi langt hen ad vejen, men der vil nok kunne opleves en del ændringer i måden man “gør ting” på.
F.eks. er vi nødt til at sige farvel til Markedspladsen – som den ser ud nu. Men der kommer selvfølgelig en anden som er mindst lige så nem at bruge. Desværre kan vi ikke flytte alle annoncer med til den nye Markedsplads, og derfor skal du oprette dine annoncer på ny når vi åbner igen.
Når vi åbner, vil der stadig blive arbejdet på huset. Du vil kunne opleve kortvarige udfald, men vi håber det ikke.
I byggeperioden vil vi gerne invitere jer alle til at slå et smut forbi vores Facebook-side:http://www.facebook.com/Kitesurferen. Og hvorfor ikke smide en historie og nogle billeder på Facebook-siden når nu du er der 🙂
Hvis du ikke allerede har været inde og “Like” vores Facebook-side, vil vi opfordre dig til at gøre det allerede nu. Som en del af åbningsceremonien for den nye, rewampede Kitesurferen.dk trækker vi lod blandt alle der har “Like’d” Facebook-siden, om en lækker og unik Kitesurferen.dk hættetrøje. Som en ekstra bonus frigiver vi en splinterny trick instruktionsvideo via Facebook-siden – så der er lidt at øve sig på.
God efterårsvind – vi ses på den anden side i et spritnyt klubhus.
AlohaTeam Kitesurferen

Related Articles

Responses