Slingshot Produkter RPM/DARKO/ASYLUM

Slingshot ændrede alt da de introducerede RPM og dermed ”open C kite” designet – den lave c-profil, vingetippernes udformning, tre struts og et super simpelt bridlesystem har skubbet kitedesign til et helt nyt niveau som Slingshot forsat dominerer. Gennem 5 års test, rider feedback og 2 x verdensmester titler har Slingshot forbedret og lavet sofistikerede justeringer til det RPM står for i dag; ubegrænset performance i alle forhold og den optimale balance mellem c-kitens power og SLE-kitens kontrol og stabilitet. Med de mange muligheder for hurtig personlig tilpasning kan kiten tunes fra freestyle til wakestyle/freeride på sekunder.
{"video":"https://vimeo.com/62651783","width":"690","height":"520"}

Slingshot Darko 2013

Darko går igen i Slingshots Twintip serie, forskellen fra sidste år er at den er blevet blødere i tipperne og et forbedret greb i vandet som tillader at sejleren kan få et endnu bedre pop, bordet kommer til sin ret på semi flat vand hvor dens opbygning hjælper til et skær som kan udnyttes til aggressiv sejlads
Passende board for alle sejlere og yderst effektiv for alle topsejlere.

{"video":"https://vimeo.com/63207865","width":"690","height":"520"}
Slingshot Asylum 2013

I slingshots 2013 twintip board line up introduceres Asylum. Boardet er tilegnet den aggressive sejler som gerne vil have et godt greb i vandet blandet med sindssygt pop, samt den bedste fartkontrol, boardet er perfekt til hård carving og er konstrueret en form der er designet til at lade masser af energi op til et eksplosivt pop. Boardet er velegnet til bindinger.

Ønsker Du at høre mere om Slingshot produkterne er du velkommen til at ringe 97122965

Related Articles

Responses