Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.
nov 1

Cold Hawaii Big Air 2022

1.november.2022 @ 09:00 - 15.november.2022 @ 17:00 CET

Free

Begivenhed Navigation

Cold Hawaii GamesCold Hawaii Big Air 2022

Cold Hawaii Big Air 2022 – Præsenteret af North Kiteboarding
Vindstød på op til 50 knob lige på land. Vanvittigt højt niveau leveret af de 18 deltagere i Vorupør, Cold Hawaii 🤘🪁🔥 Tak til deltagerne for at give den fuld gas! Og tak til jer, der deler STOKE med os!

Om Cold Hawaii Big Air
Cold Hawaii Big Air er en kitesurfing-konkurrence, der fokuserer på høje spring og spektakulære tricks udført af nogle af verdens bedste kitesurfere. Konkurrencen er en del af Cold Hawaii Games-festivalen, der afholdes hvert år i Klitmøller, Danmark, som er kendt for sine gode forhold for kitesurfing.

I Cold Hawaii Big Air konkurrerer deltagerne om at lave det højeste og mest imponerende spring, hvor de skal udføre tricks og lande sikkert på vandet. Konkurrencen vurderes af en dommerpanel, der bedømmer deltagerne ud fra faktorer som højde, stil og sværhedsgrad af de udførte tricks.

Cold Hawaii Big Air er en publikumsvenlig begivenhed, og tilskuere kan se de spektakulære spring og tricks fra stranden. Konkurrencen tiltrækker en række internationale kitesurfere og er en spændende oplevelse for både deltagere og tilskuere.

Detaljer

Start:
1.november.2022 @ 09:00 CET
Slut:
15.november.2022 @ 17:00 CET
Pris:
Free
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
https://coldhawaiigames.com

Sted

Nørre Vorupør, Denmark
Nørre Vorupør, 7700 Danmark + Google Maps

Arrangør

Cold Hawaii Games
Se Arrangør hjemmeside

Responses