2 måneders kitekursus i maj og juni (2015) for DKK 2500,-

Kursusbeskrivelse
Vi gør det igen, for det virker virkelig! 8 mandage i træk kan du melde dig til dette kitesurfing kursus fra kl. 16.00-20.00 i maj og juni måned. Dette giver dig mulighed for at få et forløb sammen med andre, hvor du kan træne sammen med dem også uden for de faste mandage, og stille og roligt komme i gang med sporten. Samtidig bliver du vejledt løbende i din udvikling.

Kursusformat
Dette kursus adskiller sig fra de normale intensive kurser på én eller to dage. Her får du muligheden for at udvikle dig over en længere periode, uden at føle dig usikker bagefter. Vi ser ofte, at intensive kurser efterlader kursister i tvivl om deres næste skridt. På dette kursus får du tid til at udvikle dig gradvist. Du skal dog selv medbringe udstyr. Hvis du ikke har det nødvendige grej endnu, vil vi i de første par lektioner hjælpe dig med at finde det rette udstyr, enten nyt eller brugt.

Forventede deltagere
Vi forestiller os, at kursisterne tidligere har gennemført et grundkursus. Det kan også være, at du har været på kursus for flere år siden, men endnu ikke er kommet rigtigt i gang. Vi hjælper dig med at tage de næste skridt.

Kursusindhold
– Undervisning hver mandag fra d. 4. maj til d. 22. juni fra kl. 16-20 (36 timer i alt)
– Afsluttende kitesurfer 1 diplom til alle, der ønsker at tage eksamen
– Kursusmaterialer og stuntkites stilles til rådighed
– Mulighed for at prøve forskellige typer kites

Hvad du skal gøre
– Betal 2500 kr. inden 1. maj og tilmeld dig via mail: [email protected]
– Selv stå for transport til stranden, som hovedsageligt vil være på Amager, men vi tager enkelte gange til Lynæs, Farø eller Landerslev afhængig af vindretningen
– Medbring eget udstyr og eventuel forplejning

Tilmelding og yderligere information
Tilmeld dig nu eller få mere information. Du kan finde erfaringer fra tidligere deltagere eller tale med vores instruktører via vores FACEBOOK gruppe. Københavns Kiteskole drives af Lars Dam og kan findes på Lars47.dk.

Kontaktoplysninger
Lars Dam
Tlf.: (+45) 20 77 81 52
Mail: [email protected]

Related Articles

2 måneders kitekursus i maj og juni (2018) for DKK 2700,-

Deltag i vores 2-måneders kitesurfing kursus i maj og juni 2018 for kun 2700,-. Træn over 8 mandage fra kl. 17-20 sammen med andre, og få løbende vejledning, så du trygt kan udvikle dine færdigheder. Kurset er ideelt for tidligere kursister, der vil genoptage kitesurfing. Afslut med et kitesurfer 1-diplom (for dem med passende niveau). Kursister skal selv medbringe udstyr, og vi hjælper gerne med vejledning de første par gange. Tilmeld dig inden 1. maj og vær med på et engagerende forløb!

Responses