2 måneders kitekursus for 2500,-

Vi vil prøve noget nyt, eller faktisk så er det et ældre kiteskole forløb jeg har lavet med USG tilbage i 2007, jeg vil tage op igen.
8 onsdage i træk kan du melde dig til dette kitesurfing kursus fra kl 16.00-20.00 i maj og juni måned. Dette giver dig mulighed for at få et forløb sammen med andre, hvor du kan træne sammen med dem også uden for de faste onsdage, og stille og roligt komme igang med sporten og hele tiden blive vejledt undervejs i din udvikling om onsdagen.
Dette er i stærk kontrast til de normale kursus forløb på en eller 2 dage intensivt undervisning, men hvor nogle oplever et tomrum hvor man er usikker efterfølgende på ens videre færden i kitesurf verden. Til gengæld skal du selv stille med udstyr, dem som ikke endnu har købt gear, vil vi bruge de første par gange på at vejlede og hjælpe til at finde det rigtige gear til dem, nyt eller brugt. Vi forestiller os kursister som ikke tidligere har været på kursus, men især en overvægt af kursister som for år tilbage måske har været på kursus, men ikke rigtigt er kommet igang.

Vi tilbyder:
Undervisning hver onsdag i maj og juni fra kl. 16-20. (36 timer)
Afsluttendekitesurfer 1 diplomfor alle.
Alle kursusmaterialer og stuntkites, samt mulighed for at demo forskellige typer kites.
Du skal:
Betale 2500,- inden 1 maj, og tilmelde dig via mail: [email protected]
Selv stå for transport til stranden, hovedsageligt på Amar alt efter vindretningen, men senere i perioden tager vi enkelte gange til evt Lynæs, eller Landerslev for også at gøre jer trygge ved disse gode begynderspots.
Selv stå for jeres personlige udstyr og evt forplejning.

Tilmeld dig nu eller få mere information.
Københavns Kiteskole drives af Lars Dam
Tlf.(+45) 20 77 81 52
Mail:[email protected]

Related Articles

Responses