2 måneders kitekursus i maj-juni.

Vi gør det igen, for det virker virkelig!
8 mandage i træk kan du melde dig til dette kitesurfing kursus fra kl 16.00-20.00 i maj og juni måned. Dette giver dig mulighed for at få et forløb sammen med andre, hvor du kan træne sammen med dem også uden for de faste onsdage, og stille og roligt komme igang med sporten og hele tiden blive vejledt undervejs i din udvikling om mandagen.
Dette er i stærk kontrast til de normale kursus forløb på en eller 2 dage intensivt undervisning, men hvor nogle oplever et tomrum hvor man er usikker efterfølgende på ens videre færden i kitesurf verden. Til gengæld skal du selv stille med udstyr, dem som ikke endnu har købt gear, vil vi bruge de første par gange på at vejlede og hjælpe til at finde det rigtige gear til dem, nyt eller brugt. Vi forestiller os kursister som tidligere har været på grundkursus, men især en overvægt af kursister som for år tilbage måske har været på kursus, men ikke rigtigt er kommet igang.

Vi tilbyder:
Undervisning hver mandag d. 4 maj til 22 juni fra kl. 16-20. (36 timer)
Afsluttendekitesurfer 1 diplomfor alle, som ønsker at tage eksamen.
Alle kursusmaterialer og stuntkites, samt mulighed for at demo forskellige typer kites.
Du skal:
Betale 2500,- inden 1 maj, og tilmelde dig via mail: [email protected]
Selv stå for transport til stranden, hovedsageligt på Amar alt efter vindretningen, men senere i perioden tager vi enkelte gange til evt Lynæs-farøeller Landerslev for også at gøre jer trygge ved disse gode begynderspots.
Selv stå for jeres personlige udstyr og evt forplejning.

Tilmeld dig nu eller få mere information.
Du kan finde mere info fra tidligere deltagere eller snakke med instruktører her: FACEBOOK gruppe.
Københavns Kiteskole drives af Lars Dam, og kan findes på Lars47.dk
Tlf.(+45) 20 77 81 52
Mail:[email protected]

Related Articles

Responses