Vi starter 2 måneders kursus for 2700,- i maj og juni

Surfer Arkiv

Vi starter 2 måneders kursus for 2700,- i maj og juni
8 mandage i træk kan du melde dig til dette kitesurfing kursus fra kl 17.00-20.00 i maj og juni måned.
Dette giver dig mulighed for at få et forløb sammen med andre, hvor du kan træne sammen med dem også uden for de faste mandage, og stille og roligt komme igang med sporten og hele tiden blive vejledt undervejs i din udvikling om mandagen.

Dette er i stærk kontrast til de normale kursus forløb på en eller 2 dage intensivt undervisning, men hvor nogle oplever et tomrum efterfølgende, hvor man er usikker efterfølgende på ens videre færden i kitesurf verden.

Til gengæld skal du selv stille med udstyr, dem som ikke endnu har købt gear, vil vi bruge de første par gange på at vejlede og hjælpe til at finde det rigtige gear til dem, nyt eller brugt.
Vi forestiller os kursister som tidligere har været på grundkursus, men især en overvægt af kursister som for år tilbage måske har været på kursus, men ikke rigtigt er kommet igang. Undervisning hver mandag d. 7 maj til 24 juni fra kl.17.00-20.00. (24timer på 8 dage)
Afsluttende kitesurfer 1 diplom for alle, som ønsker at tage eksamen. (Kun for dem som har niveau, og kan nå dette på de aftalte mandage.) Alle kursusmaterialer og stuntkites, samt mulighed for at demo forskellige typer kites.
Betale 2700,- inden 1 maj, og tilmelde dig via mail: [email protected]
Selv stå for transport til stranden, hovedsageligt på Amar alt efter vindretningen, men senere i perioden tager vi enkelte gange til evt Lynæs-farø eller Landerslev for også at gøre jer trygge ved disse gode begynderspots.
DU SKAL:
Selv stå for jeres personlige udstyr og evt forplejning. Man SKAL have taget et tidligere grundkursus, om det er i Jylland eller på Rhodos, er 1 måned siden eller 3 år betyder ikke noget. Vi skal nok få jer sikkert igang igen, men i skal have styr på at rigge, frigører jer etc. Følg gruppen på FB.https://www.facebook.com/groups/1411954472414733/eller se mere påwww.lars47.dk
God sommer,
Sebastian Selzer og @lars47

Related Articles

Responses