2013 Naish Draft

Så fik jeg min Naish Draft og havde min første tur med den i dag. Og så matcher farven på kiten mit board 😉 Love it!
Draft er jo den helt nye high performance freeride kite fra Naish, og målgruppen er til dem der gerne vil hoppe RIGTIG højt på en TT eller give den gas på raceboard.
Det første man ligger mærke til ved kiten er den super lækre kvalitet der bare er på en Naish kite. Det er så lækkert at have i hånden. Derudover er det en kite med et ret lille bridle set-up af en high AR kite at være. Der er ingen pulleys i bridle, hvilket giver en lækker direkte føling med kiten.
Som sagt har jeg kun haft en tur med kiten, så det er begrænset hvor meget jeg kender den endnu. Men jeg har bare glædet mig til at den kom – og nu er den altså endelig landet i DK. Og love at first try er det eneste jeg kan sige. Virkelig fed race kite!
Kiten har selvfølgelig one-pump-system, men integreret som Naish kalder “octopus system”. Det vil sige ingen slanger der ødelægger windflowet. Kiten drejer dejlig hurtigt og barpresset er behageligt let.
Selvom det er en race kite, så kan den som sagt bruges med stor fordel på TT også. Udover at den booster høje hops som bare f…. grundet den høje AR, så er feelingen sublim i kiten. Det bliver aldrig en kite til wakestyle, men for dem der gerne vil have en kite, hvor man ikke skal kæmpe med at gå højde og have et boost til månen når du sætter er. Så er Draft svaret. Det er i hvertilfald min nye ynglingskite !!
Hvis du ikke har set denne film om kiten – så giv den et klik.


{"video":"http://www.youtube.com/watch?v=Oj8VUQZq11c","width":"690","height":"520"}
Mvh.
Lander

Related Articles

Responses