2015 Cabrinha – Borgs Surfshop

Surfer Arkiv

Der er flere spændende nyheder fra Cabrinha i 2015.
Cabrinha er kendt for sine gennem arbejdede produkter og høje kvalitet.
I 2015 er der flere af Cabrinhas produkter der er forbedret fra tidligere år, men med samme genkendelige kvaliteter. På kitesiden er det kites som Drifter(wave), Velocity(race), Contra(letvind), Chaos(freestyle), og den legendariske Switchblade går ind i sin 10énde sæson, som en kite der med sin power og konstante træk appelerer til en bred målgruppe.

Af nye og spændende produkter må især nævnes den nye kite FX(Freestyle/Crossover) En kite der er udviklet i samarbejde med Nick Jakobsen.
FX er en kite der fungerer til Freestyle, høje hop, loops, ja simpelthen en Crossover show kite…

Ny er også RADAR kiten som afløser Vector kiten, Radar er en kite der betegnes Freeride/Crossover, altså en allround kite med fokus på freeride.

På boardsiden er der også flere spændende nyheder.
Specielt må nævnes ACE boardet. Dette board ser ekstremt godt ud, som FX kiten er det et board der fungerer til Freestyle, men som også vil fungere perfekt allround.

Cabrinha har altid lavet en god og gennemført bar, de sidste par år har baren fået lidt kritik for at være lidt kompliseret at samle hvis den havde været udløst.
Den nye bar 1X Overdrive fra Cabrinha er så tilgengæld den absolut letteste at samle som vi nogenside har haft mellem hænderne, stor ros til Cabrinha for denne bar, som slår fast at med Cabrinha får du virkelig produkter som er gennemførte til mindste detalje.

Borgssurfshop solgte sin første Cabrinha kite i 2001, vi kender produkterne, og er altid klar til at give dig en grundig gennemgang af dem.
Du kan få hele Cabrinhas 2015 program gennem Borgssurfshop.dk, og vi har også demokites og boards vi gerne stiller dig til rådighed.
Kom evt til vores surfweekend d. 18-19 april hvor der også vil være mulighed for at prøve 2015 Cabrinha produkter.

@andersborg
Borgssurfshop.dk

Related Articles

Responses