Åbent for tilmelding til kitetour´s 3. stop, mobilt sjælland

Kitetour´s 3. stop, mobilt sjælland
Vi nærmer os nu d. 16-17 August, hvor det 3. stop på dette års Kitetour skal afvikles. Igen i år er det et mobilt stævne, med udgangspunkt på Sjælland. Vi har her nogle fantastiske spots med helt fladt vand og hvis vejrguderne er med os så er der lagt op til et klasse stævne!!!

Tilmeldingen foregår påhttp://kbdk.klub-modul.dk/cms/ProfileEventEnrollment.aspx?EventID=11

Seneste tilmelding er søndag den 10. august kl. 24.00.

Prisen er som sædvanligt 200 kr. for A og B, også denne gang er Q gratis.

Skippermødet er som udgangspunkt begge dage kl. 9.30, på det valgte spot. Første heat starter umiddelbart efter.

Vi har i år valgt 4 spots, til forskellige vindretninger og steder på Sjælland.

Lynæs, hvor vi har kan få alt fra helt fladt vand til chop afhængig af vindretningen. Lynæs kan vi sejle i fra SØ-V. Den dur ikke i N retninger.

Skulle vinden komme fra Nø-Ø kan vi sejle i Amager strandpark hvor vi har reserveret lagunen til vores arrangement en af dagene ellers kan det også blive Nivå.

Vi har i år valgt at smide et trumfkort ind som ligger i Havnsø, hvor der kan sejles i alt fra S-SW-W, dette spot kan give alt fra helt fladt vand til lidt chop, hvor man kan bruge bølgerne som kickers.
Skulle vinden ligge i den sydlige del af sjælland, så finder vi også et spot dernede. (FARØ)

Det er vigtigt at fastslå, at stævnet kun bliver til noget hvis der kommer ordentlige vindmeldinger. Helt frem til fredag d. 15. august kl. 18, er det muligt at arrangementet aflyses. Hvis der kommer en aflysning, er det først for lørdag. Om lørdagen ser vi på hvordan vejrudsigten er for søndag, og melder noget ud senest lørdag kl. 18 omkring hvad vi skal om søndagen.

Hvis det bliver aflyst inden stævnet bliver sat igang får alle deres tilmeldingsgebyr på 200,- tilbage eller man kan vælge at få dem overført til næste stævne.

Vi ser frem til at se Jer alle sammen til endnu et fedt stævne med masser af god vind og sol..

0 false 18 pt 18 pt 0 0 false false false
Kitetours sponsore 2014 er: Kellmann Skilte, Hvidbjerg Camping, Liquid force, Vaavud,North, Kirkeløkke, Mystic, RentAboard, Oure, Kitesurferen.dk,Quiksilver, Snickers, Sony, Aloha Camp, Kitefix, solex, tingdal, corran og kiteboardingExercises.com

Related Articles

Responses