Kitetour 3. stop – Tilmelding åbent.

Vi nærmer os nu d. 22/23 August, hvor det 3. stop på dette års Kitetour skal afvikles. Igen i år er det et mobilt stævne, med udgangspunkt på Sjælland. Vi har her nogle fantastiske spots med helt fladt vand og hvis vejrguderne er med os så er der lagt op til et klasse stævne!!!

Tilmeldingen foregår http://kbdk.klub-modul.dk/Admin/EventMaintenance.aspx
Prisen er som sædvanligt 200 kr. For at deltage i Freestyle og 100 kr. For at deltage i Kiterace. Man kan kun deltage i en af tingene, da de bliver afviklet sideløbende.
Skippermødet er som udgangspunkt begge dage kl. 9, på det valgte spot.
Det er vigtigt at fastslå, at stævnet kun bliver til noget hvis der kommer ordentlige vindmeldinger. Helt frem til fredag d. 21. august kl. 18, er det muligt at arrangementet aflyses. Hvis der kommer en aflysning, er det først for lørdag. Om lørdagen ser vi på hvordan vejrudsigten er for søndag, og melder noget ud senest lørdag kl. 18 omkring hvad vi skal om søndagen.
Hvis det bliver aflyst inden stævnet bliver sat igang får alle deres tilmeldingsgebyr på 200,/100- tilbage eller man kan vælge at få dem overført til næste stævne.

Vi har i år valgt 4 spots, til forskellige vindretninger og steder på Sjælland.
Lynæs, hvor vi har kan få alt fra helt fladt vand til chop afhængig af vindretningen. Lynæs kan vi sejle i fra SØ-V. Den dur ikke i N retning

skulle vinden komme fra Nø-Ø kan vi sejle i Ishøj, som byder på chopgalop

Vi har i år valgt at smide et trumfkort ind som ligger i Havnsø-sanddobberne, hvor der kan sejles i alt fra S-SW-W, dette spot kan give alt fra helt fladt vand til lidt chop, hvor man kan bruge bølgerne som kickers.

Skulle vinden ligge i den sydlige del af Sjælland, så finder vi også et spot dernede. (FARØ)

Vi ser frem til at se Jer alle sammen til endnu et fedt stævne med masser af god vind og sol..

Seneste tilmelding er søndag den 16 august kl. 24.00.

Related Articles

Responses