Core Kiteboarding 2013 – Borgssurfshop.dk

Core Kiteboarding har et spændende program til 2013, og holder fokus på højeste kvalitet og performance.
Core har et relativt enkelt, men fyldest gørende program. Alt er gennemarbejdet og imponerer ved at det bare virker.
Kites;
GTS2 – Cores freestyle kite, den er radikal, men takket være den shape som Core kalder “Future C” er det stadig en kite med gode allround egenskaber.

GTS2 fungerer fantastisk godt, den er virkelig god til freestyle, virkelig stabil til unhooked, god slack på liner til passes, fantastisk kiteloop, men er samtidig utrolig bruger venlig, og har stort vindområde, let vandstart, og giver super høje hop. I bølger fungerer den også super godt, den er hurtig og præsis, med god depower.
Dette er en kite der skal prøves, så kontakt mig gerne så bliver det arrangeret.
GTS2 kommer i følgende størrelser 5-6-7-8-9-10-11-12-13-14-15 så man kan sætte sin serie sammen som man har lyst.
GTS2 kan som også XR2 kiten trimmes til de egenskaber man ønsker, det foregår super let ved at flytte dels bagliner, dels bridel position, som det ses nedenfor.

{"video":"http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=d7TBsp97AG8","width":"690","height":"520"}

XR2 – Cores Freeride/crossride kite. En fantastisk allround kite, alt er ukompliseret, ekstremt let vandstart, stabil, stort vindområde, god hangtime, lavt barpres, den perfekte freeride kite.

XR2 fås i følgende størrelser 5-6-7-8-9-10-11-12-13,5 og som light wind i 15-17-19
Alle Core kites er lavet i den bedste kvalitet, har velfungerende one pump system, og kommer i lækker bag, med rep kit.
Alle Core kites bruger samme bar, Sensor baren. En super gennemført bar, ekstremt let, ekstremt let at trimme, swirvel system der forhindrer snoede forliner, twist release, kraftige liner i den bedste kvalitet.
En enkelt, gennemarbejdet og lækker bar der passer til alle kitestørrelser, da den kan ændres fra 45cm til 52cm bredde. Der kan tilkøbes større chickenloop til unhooked.

Boards;
Core har udover et allround waveboard Ripper, som er beskrevet i et tidligere indlæg herogså lige introduceret et twintip Fusion.
Fusion er lavet udfra tanken om at lave et twintip der både fungerer godt til ekstrem freestyle, men som også har kontrollen og komforten til freeride.

Det første indtryk efter de første par ture på den nye Fusion tyder på det er lykkedes, det er virkeligt et lækkert board. Boardet er også hjulpet af at det er produceret i 100% Cartan Carbon, en carbon type der giver en endnu bedre performance i twintips, carbon er ikke bare carbon!.

Boardet er i en super lækker og gennemført kvalitet, og stropper/pads/finner holder også en høj standart.
Boardet får i følgende størrelser 130-132-134-137-141-143 samt en light wind udgave 149-152.

Hvis du har lyst til at prøve de lækre og eksklusive produkter fra Core Kiteboarding så kontakt mig gerne, jeg kommer gerne og holder demo på din strand, eller kig forbi til 2013 Demo d. 11 eller 12 maj
Kig forbi shoppen hvis du vil se det store udvalg, www.borgssurfshop.dk, Fri levering på alle ordrer, finansiering, byt til nyt, demoudstyr.
Vi garanterer dig en god handel.

Related Articles

Responses