Danmarks længste og dyreste kitekursus på Oure højskole

Danmarks længste og dyreste kitekursus på Oure højskole

I starten af August startede 12 kite-interesserede elever på Oure højskole, som udbyder Danmarks længste og dyreste kitekursus.

Vi er lige nu i gang med et 20 ugers højskoleforløb, hvor 12 elever har valgt at få op til 12 timers kite-undervisning om ugen og afslutte forløbet med en to ugers surf-rejse, hvor de skal surfe i Brasiliens verdenskendte laguner. Ud over undervisningen kan eleverne selv tage ud at surfe i fritiden.

Eleverne bor på højskolen, hvor der er masser af sociale aktiviteter, og mange andre spændende fag at fordybe sig i sideløbende med kitesurfing.
Oure højskoles efterårshold kører for fuld tryk og kitesurferne har haft optimale forhold de sidste 7 uger. Fyn har nogle fantastiske strande til både begyndere og eksperter, som kan rumme mange surfere, og der er gode spots, i alle vindretninger.

Ind til videre, har der næsten været vind hver gang, der har stået kitesurfing på skemaet. På de enkelte dage, hvor der ikke er vind, laver vi alternative aktiviteter, der ligger indenfor samme kultur og kan hjælpe til at blive en bedre kitesurfer, såsom; kabelpark wakeboarding, windsurfing, SUP, Skateboarding, MTB, konstruer dit eget surfboard osv.
I undervisningen lægger vi stor vægt på det sikkerhedsmæssige aspekt, derfor holder vi os til Dansk sejlunions retningslinjer for kitesurf-undervisning. Og alle vores elever har hurtigt tilegnet sig diplomet: ”Kitesurfer 1”

Vi synes selv, vi har snittet et verdensklasse koncept sammen på Oure højskole, hvor man kan lære at kitesurfe fra scratch eller løfte sit niveau betydelig, hvis man allerede kan kitesurfe. Lige nu arbejder vi på at lave en ordning, hvor elever, der allerede kan kitesurfe når de kommer på Oure, har muligheden for at blive kitesurf-instruktører.
Vil du læse og se mere om, hvad der sker på Danmarks længste og dyreste kitekursus, så klikhereller like vores facebook gruppe,Oure Kitesurfing.

Related Articles

Responses