Nye Kitesurfing linjer på Oure Højskole

Nye Kitesurfing linjer på Oure højskole
Oureskolerne, der består af efterskole, gymnasium og højskole, har altid været førende i forhold til surf- og vand- aktiviteter.
På højskolen kan vi nu med glæde præsentere ”Oure Kitesurfing”. Vi sigter efter at blive den førende højskole med kitesurfing på skemaet.
Vi har to forløb, ét om foråret, hvor man både har snowboarding og kitesurfing, og et om efteråret, som er en ren kitelinje, der afsluttes med en surfrejse på 2 uger til en af verdens bedste kitesurfspots i Brazilien.

Kitesurfing og snowboard (Forår)
På kitesurfing og snowboard linjen får du 8 uger på snowboard i de franske alper, du undervises af top kvalificerede og engagerede snowboardinstruktører, som vil sikre, at du bliver en hardcore snowboarder. Det er også muligt at tage instruktørbevis i snowboarding, hvis kvalifikationerne er til det. Når sneen er smeltet og vi kommer hjem fra sidste snowboardrejse er vandet varmt nok til at kitesurfe, og resten af opholdet består primært af undervisning i kitesurfing.

Kitesurfing (Efterår)
Oure kitelinje er den perfekte måde at dygtiggøre dig indenfor kitesurfing, hvad enten du er begynder eller øvet. Vi har skabt det ultimative højskoleforløb, som centrerer sig om sporten i alle dens afskygninger. Når opholdet lagger mod enden og vinteren kommer snigende, gør vi som de professionelle og tager 14 dage til det verdensberømte kitemekka, Brasilien.

Fælles for begge linjer:

Dansk sejlunions garanti for kvalitet

Oure højskole er certificeret af dansk sejlunion, som er garant for kitekurser af høj kvalitet. Under forløbet vil du modtage dansk sejlunions “diplom 1”. Hvis du allerede kan kitesurfe, når du kommer, kan forløbet yderligere forberede dig til at blive uddannet DS-kiteinstruktør i slutningen af dit ophold.

Gode surfspots

Oures geografiske placering er ideel i forhold til at benytte de berømte fynske kitespots, som er blandt de bedste i Danmark.

Fleksibel Stuktur

Undervisningen er planlagt mere fleksibelt end andre højskolelinjer, da vi prioriterer at tage på vandet, når forholdene er bedst. Når vi ikke er ude med kiten, bruger vi tiden på andre vand- og boardaktiviteter, eller beskæftiger os med fag, som på anden vis kan give dig viden og færdigheder med relevans for kitesurfing , fx:
Windsurfing, Skateboarding, Parkour, Video og foto, Kultur og livsstil, Wakeboarding, kabelpark, Mountainbike, Byg dit eget skimboard, Idrætspsykologi Osv.

Linjerne bliver varetaget af nogle af de bedste undervisere i landet:
Lasse Sønnichsen

Tidligere linjelærer på Køng højskoleskitesurfing linje
Dansk Sejlunion (DS) kitesurfing instruktør
Deltager i A-rækken ved Danmarksmesterskaberne i freestyle kitesurfing
Fynsmester i freestyle kitesurfing 2012
Østrisk uddannet snowboard instruktør
Udvikler og administrator på hjemmesiden www.kite-skills.com
Kandidat i Idræt og Sundhed ved Syddansk Universitet

Rasmus Kaysen Kier

Uddannet kiteinstruktør ved International Kiteboarding Organization (IKO)
Dansk Sejlunion (DS) kitesurfing instruktør
Udvikler og underviser på Dansk sejlunions kitesurfing instruktørkursus
Deltager i A-rækken ved Danmarksmesterskaberne i freestyle kitesurfing
Tidligere underviser på Qcamp mm.
Udvikler og administrator på hjemmesiden www.kite-skills.com
Kandidat i Idræt og Sundhed ved Syddansk Universitet

Læs mere om Oure højskole og kitesurfing linjerne ved at klikkeHER
Følg med i, hvad der sker på Oure kitresurfing ved at like vores facebookside, klikHER

Related Articles

Responses