Det sjoveste twintip i bølger!

Hver uge præsenterer vi et nyt board for dig.Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os.
Læs mere påvores hjemmeside.

Denne uges board:
SHINN SPEEDBALL 2
Et board ud over det sædvanlige. Et twintip til dig som gerne vil boltre dig i bølgerne med det board du kender! Jeg har aldrig sejlet et twintip som har så meget surf i sig …

For et år siden lancerede Mark Shinn den første udgave af SPEEDBALL og samtidig lovede han at lave et nyt board i en helt ny kategori. Og kigger man på antallet af SPEEDBALL fans, så må man give ham, at det er lykkedes. Så hvad er mere naturligt end at følge op på en succes ved at lave en overbevisende efterfølger?

Den nye SPEEDBALL 2 har fået en mere detalieret outline i tipperne, og en storebror i størrelsen W20, som uden tvivl vil blive populær hos de store drenge, eller dem som foretrækker en mere surfy fornemmelse i bølgerne. For det er bølger vi snakker. Du kan sagtens have stor glæde ad SPEEDBALL 2 i let vind og på flat vand – og som almindeligt twintip – men det er i bølgerne det rigtigt kommer til sin ret. Her viser boardet sig fra sin allersjoveste og overbevisende side, og en helt ny verden åbner sig, uden at man skal til at lære at sejle på et klassisk directional bølgeboard.

Med en nye outline på SPEEDBALL 2 er det lykkedes at skabe et endnu mere balanceret kantgreb og samtidig forøge evnen til at gå højde, alt sammen uden at gå på kompromis med det lækre drej og glid som boardet er blevet så kendt for. Som sagt er boardet en klasse for sig og det ligner heller ikke umiddelbart noget man har set før. Men det er ikke et særsyn når Mark Shinn har været i gang. Han er ikke bange for at gå nye veje, og er faktisk god til det. Derfor er det vigtigt at prøve det inden du dømmer det.

Mark Shinn om tipperne på SPEEDBALL 2
“Why the Wingers?Often used in surfboard design but relatively new in twin tips the winger serves to reduce the tail width quickly yet without introducing too much curve into the outline. In the case of the Speedball 14 we wanted to improve the edge grip and upwind ability through straightening the outline between the feet yet maintain the super short length and relatively narrow tip and tail that made this board feel both so small for its size and be so much fun to ride in waves. The wingers let us achieve all of this, especially in the case of the new W20, shaping a board of this width and length in a traditional manner simply produces too much curve in the outline leading to a narrow usable stance on the board.”
Læs mere om teknologien bag SPEEDBALL 2

{"video":"http://vimeo.com/97059464","width":"768","height":"432"}

Fakta:
Kort og bredt
Konstant rockerkurve
SQ1 eller SQ2 top mould afhængig af størrelse
Trækerne
Produceret i EU
2 års garanti
Med BITE 57mm finner
Sneaker X connection system

Størrelser:
W16,W18 ellerW20

Pris:
5.475,-

Boardet kan købes gennemRent a Board

Related Articles

Responses