En ganske almindelig novemberdag

Tirsdag eftermiddag – nu det er kartoffeltid tillader jeg mig at skrive om en “ganske almindelig dag”.
Den 6/11-2012, kørte jeg tidligt fra arbejde, og tænkte at det var NU der skulle smedes, hvis chance for at komme ud denne arbejdsuge – man kunne jo altid køre hjem igen hvis vind og regn ikke var motiverende.
I Skanderborg øsregnede det da jeg kørte, og det gjorde det hele vejen forbi Århus osse – først til sidst da næsten derude holdt det op – det var et RENT sats, for udsigten og alle radarbilleder sagde at der skulle komme meget regn der.
Utroligt heldigt – det regnede ikke de næste halvanden time !
Vind til 7m2 (startede med en 9er men den var for stor), og vind 260 grader så perfekt rimeligt sideshore men en anelse på – fås ikke bedre der.
Små bølger, meeeen, HVILKE bølger, især nede på det “eksotiske” spot ved de grønne sand revler.
Og det var varmt i dag med 8 grader – SÅ kan man ikke brokke sig i disse tider.Måtte godt nok ha’ støvler på da jeg har en skade i foden, og den er bundet og tapet ind – men skidt, gjorde ikke så meget i dag, og det er snart koldt nok til at støvler er fint alligevel.
Alene ude, så tog lidt kitecam billeder:

(Klik på billeder for at se i større)
Et 6’2 surfboard – og så er vi klar til at se hvad havet kan byde på i dag

Det nærmer sig vintertid – men er stadig flot grønt og varmt – starter med hundekrog og så er det ud

Gennem brændingen først

For at opleve fuldstændigt clean forsider mange steder

Ikke store bølger nej, men heller ikke så små igen – og virkelig lange clean småsets af og til, skulderhøjde.
Her ikke så babyface clean forsider lige på dette billede – men viser hvor flot og stejlt/pænt de kommer, på sådan en dag hvor der ikke har været vind før nu, og den har været fra – så utroligt der kommer buler overhovedet !

Elsker det spot når det er så clean på overfladen som i dag – aaaaaah

Man kunne ride DTL med kiten halvparkeret mange gange – og det var osse til at ride helt vinkelret op og ned pga den perfekte retning – KONGE

Blev meget positivt overrasket i dag – og først 16:30 begyndte det at småregne, men der var samtidig større bølger tilsidst, og de sidste 20 minutter indtil næsten 17 var virkelig godt og endnu mere vind- så svært at stoppe !
Jeg ELSKER bare vandet og bølgerne

c”,) Peter Frank

Related Articles

Responses