Er du vores nye kollega for den kommende sæson 2014?

Nu har du igen chancen for at blive uddannet til verdens bedste sommerferiejob. TrygFonden Kystlivredning søger nye kollegaer til den kommende sæson 2014. Her er en ærlig og stemningsfuld video som en smagsprøve på, hvad det vil sige at være kystlivredder ved TrygFonden Kystlivredning.
{"video":"http://vimeo.com/75396019 ","width":"768","height":"432"}
Som kystlivredder skal du være ansvarsfuld, have overblik og have lyst til at hjælpe andre. Jobbet er populært, uddannelsen er udfordrende og kræver, at du forbereder dig godt og giver dig 110%. Men det er alle anstrengelserne værd og du vil aldrig fortryde det. Du får de danske strande og havnebade som din arbejdsplads, en hverdag fuld af oplevelser, en god løn og du bliver en del af et helt fantastisk fællesskab. Det er virkelig en oplevelse for livet. Du opnår desuden en række stærke kompetencer som du kan anvende i din egen hverdag på studie eller arbejde.
Som surfer har du nogle særlig gode forudsætninger, som jeg selv har haft gavn af mange gange både under uddannelsen og efterfølgende i jobbet som kystlivredder. Man er tryg i vandet, man har kendskab til strande og vejrforhold og man har en forkærlighed for havet, vinden og bølgerne.
Har du fået lyst til at blive kystlivredder så ansøg via hjemmesiden www.bliv-livredder.nu inden d. 1. December 2013. Herefter vil du blive kaldt til optagelsesprøve, som finder sted henholdsvis:

11.01.14 i Aarhus
12.01.14 i Odense
18.01.14 i København
19.01.14 i København

På hjemmesiden www.bliv-livredder.nu finder du også information om optagelsesprøven, hvordan du forbereder dig og video af de forskellige tests du skal igennem. Kommer du igennem optagelsesprøven starter du på selve uddannelsen som består af nogle forskellige moduler som fx livreddende førstehjælp, bassinøvelser og øvelser i åbent vand med forskelligt udstyr.
Jeg håber, at en masse af Jer har fået lyst til søge jobbet og glæder mig til at byde velkommen til nye kollegaer til sommer.
Mathias Kyhnau, kystlivredder, TrygFonden Kystlivredning

Related Articles

Responses