Forår rammer Hornbæk

Hej
Har langt om længe endelig fået skaffet mig et spejlrefleks. Har altid gerne ville komme igang med det der fotoværk, men har lige siden den spæde start med kitesurfing, foretrukket at være på vandet end at stå og fotografere, men bedre sent end aldrig.
Billederne er fra en lækker dag ved Hornbæk som viste sig fra sin gode side. Høj sol, fin vind og en del surfers som trodsede kulden.
Har ikke haft dem gennem et redigeringsprogram, da jeg fatter hat af alle de indstillinger/ændringer man kan foretage sig på et billede, så bær over hvis billederne fremstår lidt for lyst eller sløret. Hvis nogen kender, eller kan anbefale et let og tilgængeligt redigeringsprogram, så råb lige op.
Here we go.

Thomas skal lige ind og have en lille pause og få varmen….

…og rask afsted igen!

Snaker Lars starter ud sine spaghetti liner :)…

… Du har stadig viklede liner Lars!

Inspiration til lidt strapless hop galop 1,2,3!

Kan godt lidt ham her som går efter en bølge der tilsynladende er ikke eksisterende…

Læner sig liiiidt tilbage og får så alligevel en fin snitter – no problemo. Faldt vist heller ikke i vandet, så god stil.

Vibsen er termoklar!

Lægger ud med nogle små fine backsides…

BOOM!! Rock’N’Roll floater 🙂

På Hornbæk strand er der plads til alle – selv Twintippers 😉

Der var nogle ok størrelser indimellem, selvom det var en lidt rodet dag i Hornbæk

Hellemedusa! long time no see :). Beklager Helledie, nåede ikke at fange dig på vandet, men fuck det var koldt til sidst.

Lidt diverse…

And finally, 47 der ripper. Manden kan sku rykke på de der kiloer så det lige giver et ekstra smæld. Fatter ikke hvordan du kan vride den krop på det sidste billede… :).
Tak for idag.

/Kobe

Related Articles

Responses