Forsinket postkort 1. – Uruau

Drømmen om Brazil!
Her kommer en forsinket rejsehilsen fra Uruau, Brasilien.
Jesper, Søren, Emil, Tobias, Nikolaj og undertegnede tog sammen til Brazil i efteråret. For flere af os havde det været en drøm i mange år, som endelig gik i opfyldelse.

Uruau

Vi landede i Fortaleza den 29. september om aftenen og kørte direkte til Uruau, 2 timers kørsel syd for Fortaleza. Her havde vi lejet et hus, som viste sig at være enormt lækkert og super stort, bl.a. 4 badeværelser! Men vigtigst – UDSIGT OVER LAGUNEN!

De første 2 uger havde vi lagunen alene med 10 andre super flinke kitere som var tilknyttet Prokite Brasil (dem vi lejede hus af). Dvs. at vi i løbet af dagen ofte havde lagunen helt selv! Lagunen giver plads til 1 trick på hver halse, vi var alle sammen gode til at give plads, så der var et godt flow selv med 8 kitere på vandet. Aaron Hadlow, James Boulding og Alberto Rondina trænede på lagunen samtidig med vi var der. Så her kunne vi lure S-mobe dobbelgrab eller 317 af ;-)Det varede ikke mange dage før de første nye tricks blev landet!Omkring solnedgang kom alle kiterne til lagunen og enten kitede solen ned eller så med fra stranden super fed stemning.

ProKite Brasil har desuden en kitestation – chillområde hvor man kan hygge og slappe af med pool, hængekøjer, lille restaurant/bar og wifi.

Uruau er en meget lille landsby, hvor alle de lokale er super flink. Vi følte os enormt velkomne overalt i landsbyen. Surferne dernede var super flinke. Ejeren af vores hus var super flink og inviterede os flere gange over til sit mansion. Mega lækker atmosfære omkring landsbyen og lagunen!
Landsbyen Uruau er ikke særlig stor og bærer absolut ikke præg af turisme hvilket var fedt at opleve. Havde vi for eksempel en stor pengeseddel som købmanden ikke kunne give tilbage på eller hvis creditkort-terminalen midlertidigt var i udu kunne vi komme tilbage dagen efter og betale. Nogle aftener spiste vi ude på byen restauranter – her var prislejet lokalt, så en middag med drikkelse kunne hives i land for 25DKK. Isbutikken i Uruau er desuden begyndt at holde åbent om aftenen også efter vores besøg i landsbyen 😉

En aften tog vi forbi Capoeira-skolen og lærte nogle dansetricks 😉

I løbet af vores 5 uger i Uruau havde fik vi besøg af Therese og Emily i 14 dage samt Johan og Nikolaj i 2-3 dage. Enormt festligt og hyggeligt!
Lidt nord for Uruau ligger Barra Nova. Den sidste uge vi boede i Uruau tog vi en downwinder til Barra Nova. Med følgeskab af buggy’s tog vi afsted sammen med ”Nordic Kite Girls” Malin og Marit fra Norge. 2 Super seje Norske kitere som boede i Uruau samtidig med os. Vi brugte dagen på at kite Barra Nova lagunen som er forbundet med havet og derfor enormt tidevandsafhængig. Midt på dagen tog vi en gåtur rundt i byen og fandt et hus som vi kunne leje billigt af nogle lokale. Alternativt kunne vi bo 5 gange dyrere på et tysk pousada men det sted kan vi absolut ikke lægge et godt ord ind for, meget uvelkommen stemning….

En aften tog vi til lagunen efter mørkets frembrud i fuldmåne for at lave natteskud – resultatet blev MEGA GODT! Men filerne er mistet, så her er istedet et grab-shot af Emil fra en anden aften og et fællesbillede fra fuldmåne-aftenen.

Efter et måneds tid gik turen videre..

Related Articles

Responses