Cumbuco

Forsinket postkort 3. – Cumbuco

Jesper, Søren, Emil, Tobias, Nikolaj og undertegnede tog sammen til Brazil i efteråret. For flere af os havde det været en drøm i mange år, som endelig gik i opfyldelse.

Udsigt fra vores boliger i Cumbuco.

Efter halvanden uge i Barra Nova tog vi sammen videre til Cumbuco. Cumbuco ligger, som mange danske kitere allerede ved, nord for Fortaleza. Her er der langt mere turistet end vi havde oplevet de to forrige steder. Der masser af barer, diskoteker og europæisk inspirerede restauranter. Vi boede 100 meter fra centrum, perfekt afstand. Bussen til Tabuba lagunen kørte 100m fra vores dør og Cauipe lagunen var kun 10 min i buggy eller en kort downwinder fra vores lejlighed.

Den første dag ved Cauipe bød på det vildeste freestyle vi nogensinde har set! To af de lokale gav den mongo gas – De højeste, længste og mest clean KGB 5, Frontmobe 7 og BJ 7 landet med kiten lige over vandet… Var bare nogle af de tricks der blev skudt af!

Emil

Rasmus

Lasse alene på Cauipe lagunen!

Solpause

Inde i Cumbuco mødte vi Peter Aller som er bosat permanent i området og driver en restaurant i Cumbuco hvor vi var inde og spise grillbuffet og hjemmelavet is. Derudover mødte vi også Morten Pedersen som var langtidsbosat i Cumbuco. Han havde sin drone med til Tabuba lagunen et par gange imens vi var der.

Field of dreams, hvor Danish Dynamite slog Sambabold 3-0 i bare tær. Vi havde til gengæld vabler under fusserne en uge efter..

Simon

Uffe

Imens vi var i Cumbuco fik vi endnu engang besøg fra DK. Denne gang var det Mathias, Simon Kristiansen, Uffe, Lasse og Nanna der kiggede ned! Sammen lejede vi 2 buggyer en rød og en … lyserød… Folk dernede grinte af vores lyserøde buggy… men vi var hvert fald sikker på den ikke ville blive stjålet 😉

Mathas, Emil og Jesper

Søren i signature S-bend blind!

Niko – L5

Nana i Railey! Skudt med vandtæt.

Rasmus KK og Oure kom også forbi imens vi var der. Vi havde en super lækker session i Tabuba med dem hvor vi som de eneste på lagunen kitede solen ned. Cumbuco bød på utallige lækre freestyle sessions, downwindere hjem fra Tabuba, buggyrace og masser af sjov og ballade.

Is til desert – samtlige 20 varianter er testet!

Jesper – Low Mobius

Mathias – forlæns mobius

Acai til morgenmad hveeeer dag. Her toppet med müsli og banan 🙂 🙂 🙂 🙂

Related Articles

Responses